Фітнес-тренер дала поради закарпатцям, як відпочивати, аби бути здоровими

Закарпатський фінтес-тренер розповіла, чому жінки найбільше переймаються сідницями та животом, чому сезонні схуднення неправильні і чому погані емоції притягають у життя тільки погане

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Як стати витривалим? Як мати гарне тіло? А головне – як бути здоровим?

Ці питання хвилюють багатьох. І вирішити їх може кожен.

Тож сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  ми говорили з дівчиною, яка завжди в русі, для якої екстрим і спорт стали стилем життя, яка вміє долати лінь, навіть навчає цього інших.

Учасниця багатьох марафонів, підкорювачка гір, яка розуміється на тонкощах фітнесу Мирослава Беца поділилася секретами власного успіху та дала закарпатцям корисні  поради для підтримання хорошого самопочуття.

– За фахом ви медик, за покликом душі – спортсменка. Які поради для здоров’я можете дати закарпатцям?

– Перше. Я би рекомендувала всім  жити активно, жити не лише в соцмережах. Зараз такий період, що ми дійсно заклопотані, багато роботи, але треба виходити на свіже повітря, на прогулянки, на пробіжки, спілкуватися з людьми, зі своїми рідними, дітьми, друзями, колегами.

Друге. Відпочинок має бути активним. Приходять вихідні, коли така чудова погода, не сидіть вдома, хоча завадою не має бути ні дощ, ні сніг, ні мороз. Зараз весна, все розквітає. Для чого ж сидіти перед телевізором чи за комп’ютером, коли довкола світ прекрасніший? В Ужгороді є багато місць, куди можна піти, можна кудись поїхати. А сімейний відпочинок – це взагалі найкращий варіант. У нас є можливість зараз поїхати відпочивати навіть кудись недалеко в Європу.

Третє. Раджу менше звертати уваги на неприємності, наприклад, про новини з негативним контекстом. Це більш психологічний настрой, але він також важливий. Погані емоції притягають у життя тільки погане. Як на мене, на все треба дивитися більш позитивно, тоді життя стане кращим. Позитив можна знайти навіть у негативі, або просто сприймати усе як є. Головне – цього хотіти.

zakarpatpost.net