Що означає день тижня вашого народження: особливості характеру

Ті, хто народився у понеділок, відмінно вміють домовлятися

Дні тижня здавна пов’язані з астрологічними відповідниками – планетами. Наприклад, п’ятниця англійською названа на честь богині краси і планети Венери, а неділя – це день Сонця. Стародавні люди вважали, що кожен день тижня несе в собі енергетичний заряд. Відповідно люди, які народилися в певні дні тижня, мають особливості характеру, про які ми й розповімо нижче в нашому матеріалі, пише Сегодня.

Дні тижня і особливості характеру

Понеділок

Якщо ви народилися в понеділок, то не виключено, що ви мислите креативно, але володієте особливістю тримати багато гарних ідей при собі. Також ви дуже чуйна людина і вмієте співчувати. Народжені в понеділок відмінно вміють домовлятися, і переконані, що кожен отримує те, що хоче.

Вівторок

Якщо ви народилися у вівторок, то ви успішні в побудові кар’єри. Іноді переживаєте з приводу речей, які не можете контролювати. У народжених у вівторок – багато енергії і драйву.

Середа

Якщо Ви народилися в середу, то ви завжди організовані. Ви дуже легкі на підйом, і оточуючим подобається те, яким розслабленим ви виглядаєте. Народжені в середу, добре ладнають з різними людьми.

Четвер

Якщо ви народилися в четвер, то вам подобається вчитися у інших людей, ви любите спілкування. Також ви – незалежний працівник. Ті, хто народився в четвер, вміють знаходити спільну мову з різними людьми.

П’ятниця

Якщо Ви народилися в п’ятницю, то ви – духовна людина і схильна бути емоційно чутливою у стосунках. Також у вас є особлива життєва мудрість.

Субота

Якщо ви народились у суботу, то у вас є природна впевненість в собі, яка не завжди подобається оточуючим людям. Також вам довірено багато обов’язків, і ви заслуговуєте довіри. Народжені в суботу, впевнені в собі, що інші можуть порахувати снобізмом.

Неділя

Якщо ви народилися в неділю, то вам подобається віддавати. Також вам приємно проводити час на самоті. У народжених у неділю є позитивне ставлення до життя.

zakarpatpost.net