У Виноградові нелюд ґвалтував кішку. Навіть ветеринар без сліз не міг дивитись на замордовану тварину

Нечувано жорстокий випадок трапився днями у Виноградові. Страшну інформацію у соцмережі повідомив користувач Vasilij-Irina Vasko

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Текст цитуємо без змін:

“БУДЬ ЛАСКА, ДРУЗІ, ДОПОМОЖІТЬ- зробивши максимальний репост!!!

Душа болить, а серце обливається кров’ю від усвідомлення того, що в нашому місті живуть такі нелюди, – йдеться у повідомленні. – Сьогодні Мурку поховали, так як не витримала катування і померла на столі лікарні. Жінка і дочки в розпачі. Навіть ветеринар Міша – без сліз не міг дивитися на такі страждання…😢
Прохання до поліції, якщо у вас є серце-зробіть хотя б для «галочки» розслідування в мікрорайоні з цього приводу… 🙏
В першу чергу, звернення до всієї керуючої гілки м. Виноградова, а також силовиків в масках, з Києва, які знаходяться тепер на території міста! звертаюся до всіх «Наших», та інших! Розумію, що сильно зайняті виборами, але яка користь тих клопотань, коли в місті відбувається страшний злочин?!! Забігаючи наперед, пояснюю своє звернення саме через ФБ тим, що тимчасово знаходжуся не в рідному місті. Також, якщо на протязі трьох днів не буде жодної реакції від поліції, то на підставі статті 10 ККУ закону про поліцію – звертатимусь в інші установи, а саме, в прокуратуру області, генеральну прокуратуру. Або до суду!

Начальнику Виноградівського
відділення поліції
Пилипу Юрію Юрійовичу. Індекс 90300, Закарпатская область, Виноградово, вул. Миру, 57
Васько Василя Васильовича, м. Виноградів, Корятовича. (Телефон: вкажу безпосередньо слідчому).

Заява

Повідомляю, що 15 липня 2019 року за адресою: Закарпатська область, м. Виноградів, вулиця Корятовича, на території центрального мікрорайону, ймовірно громадянином чоловічої статі, який знаходився в стані сп’яніння, були здійснені дії жорстокого поводження з твариною. Кішку, про яку йде мова, у свій час, моя жінка, Ірина Володимирівна, підібрала на вулиці після ДТП. Як медик, сама вилікувала її від завданих при аварії травм і доглядає до цього часу. Але на даний момент, попри оперативне втручання ветеринара, крапельниці, уколи тощо- кицька помирає.

На очах свідків, нетверезий чоловік, з бультерєром без намордника і поводка, не одноразово грозився знищити тварину. Свідки, серед яких є діти, не могли ніяк захистити безпомічну тварин від явно агресивно налаштованого чоловіка, який тим більше знаходився в стані сп’яніння і був непередбачуваним, та небезпечним. Вони змушені були лише безпорадно дивитись на жахливі наслідки знущання над безвинною твариною, фізично сильного чоловіка, який нецензурно висловлювався, в кінці додавши фразу: «Я тут Бог»! Тому підозра саме на ту людину.
За зовнішніми ознаками, схоже на те, ніби тварину били ногами, відбивши внутрішні органи, або навіть ґвалтували предметом схожим на палку. Як наслідок- розірвана пряма кишка, кров не зупиняється.., зіниці не реагують на світло, холодна…

Те, що діти стали свідками жорстокого знущання над твариною, дуже ймовірно може призвести до розладів їх психічного здоров’я та потягнути за собою серйозні негативні наслідки. Чоловік не соромлячись на очах у багатьох висловлювався про тварину з особою жорстокістю, що можна розцінити, як показову пропаганду насилля.
Точне ПІБ, та місце проживання зазначеного громадянина невідомі, але він може бути опізнаний повнолітніми дієздатними свідками викладених подій.
З урахуванням вищенаведеного, та керуючись статтею 299 Кримінального кодексу України, «Про захист тварин від жорстокого поводження», а також статтею 10 про поліцію,

ПРОШУ:

1. Прийняти, зареєструвати цю Заяву та своєчасно прийняти по ній рішення.

2. Розшукати чоловіка, що скоїв визначені в цій заяві дії жорстокого поводження з твариною, та притягнути його до відповідальності, згідно вимог чинного законодавства, за жорстоке поводження з тваринами.

3. Провести ряд форумів з громадськістю, на тему відповідальності за жорстоке поводження з тваринами і довести до широкого загалу конкретні контакти, адресу, куди звертатися, якщо стали свідком вище перерахованих фактів.

Повідомляю, що мені відомо про кримінальну відповідальність за ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Додатки:

– фотографічні знімки наслідків знущання над твариною, додаю.

Васько Василь Васильович