Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Неспокійний тиждень на Закарпатті: звільнення, корупція, нечесна боротьба за депутатство

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Настрій тижню, без сумніву, задав Президент, візит якого запам’ятався сумбурною організацією, гучними заявами і резонансними наслідками. Відео спілкування Зеленського із митниками моментально стало вірусним у соціальних мережах. Уже за кілька днів стало зрозуміло: відтепер приїзду гаранту чиновники-посадовці чекатимуть у кожній області з особливим острахом…

Удрізати серсаму тупим ножом!

Досить таки давно у одній колективній розмові за келихом доброго закарпатського вина мова пішла про ґвалтівників. Один поважний чоловік, на кілька років старший за мене, обурливо і досить таки грубо висловився:

Туристичні перлини Мукачівщини, які варто відвідати

Традиційним бідканням закарпатців стали нарікання на плачевний стан туристичної інфраструктури, мовляв, нічого показати гостям, крім пари замків – все інше або в жахливому стані, або туди не під’їхати. Аби зламати цей сумний стереотип, минулої неділі група журналістів і блогерів поїхала на Мукачівщину.

Адвокатка розповіла про нові деталі смерті брегівської поліцейської, а також про те, як закарпатці ділять дітей та чому жінки дозволяють себе бити

А ще про хабарі, корупцію та покривання злочинів

Хоча Україна й правова держава, та закони чесно виконуються не всіма і не завжди. Крім того, далеко не всі закарпатці знають свої права й готові їх відстоювати.

Однак деколи виникають ситуації, коли це робити необхідно. Тоді на допомогу приходять адвокати.

Що насправді шукають в Інтернеті закарпатці

Адже відомо, що 70 відсотків користувачів цікавить тільки порно

Видалення публікацій зі сторінки, заборона на поширення матеріалів, блокування акаунту на кілька днів, а той й назавжди. Багато хто з тих, хто активно користується соцмережами, зіштовхувався з подібним. Чи справді в Інтернеті панує свобода? Чи обмежуються права користувачів? Чи можна ділитися інформацією про все, крім того, що не заборонено законом? Саме це й з’ясовувала газета «Неділя Закарпатські новини».

Що  баба Анця із голов гузицьов на ужгородськуй набережнуй робила

Прочитала баба в газеті «Закарпатські оголошення», що в Ужгороді можна купити якісні засоби для засмаги. Сіла і замислилася…

Закарпатець взяв земляка у рабство, експлуатував, знущався над ним, бив, а далі зв’язаного вивіз у ліс

Із поламаними пальцями чоловік мусив мити туфлі господаря, до якого приїхав заробити на подарунок дружині

Ця справа тягнулася два роки і тільки днями суд виніс вирок рабовласнику  з Хустщини, який на Рівненщині утримував у себе вдома раба, а потім вирішив від нього позбутися.

Закарпатець затіяв сварку з батьком і повалив його зі сходів… та так, що той помер на місці

На Мукачівщині син убив батька.

Подію кваліфікували як вбивство через необережність. Що відбувалося насправді – невідомо, але судмедексперти засвідчили на тілі покійного травми голови та грудної клітки, забій головного мозку, множинні переломи ребер.

Кримінальна історія в ужгородській лебединій родині зі щасливим кінцем

Життя лебединої сім’ї багатше на події, ніж у більшості людей

«Нелюди!», «Руки їм повідрізувати треба», «Хай би їм кістки поперек горла стали!», «Зловити і так відлупасити, щоб більше не кортіло посягати на святе!» – саме такими коментарями зустріли ужгородці тривожну звістку про те, що з Чорних озер в Ужгороді зникли всі лебедята однієї з пар.

Я ніколи не вірила в магію, ходила до церкви, не робила людям зла

Син, який шкодував образити кошеня, ніколи не вживав алкоголь, почав випивати, бити мене, навіть виганяти з рідної хати

Я ніколи не вірила в магію, ходила до церкви, не робила людям зла, аж поки в моє життя не вкралося щось незрозуміле… Не знаю, що то було, але завжди лагідний син, який шкодував образити кошеня, ніколи не вживав алкоголь, почав випивати, бити мене, навіть виганяти з рідної хати… А все починалося так гарно і так добре.

15-річна дівчина, знімаючи селфі, впала з даху багатоповерхівки і дивом вижила

Мілена Попова вирішила зробити селфі на даху багатоповерхового будинку, відзначаючи свій 15-й день народження. Але випадково вона послизнулася і впала з 30-метрової висоти, отримавши 5 переломів та 24 шрами по всьому тілу.

Студент два роки безкоштовно харчувався у мережі ресторанів громадського харчування

Студент став легендою після того, як йому обманом вдалося отримувати безкоштовну їжу у ресторанах KFC протягом більше двох років.

Чоловік думав, що у нього похмілля, поки не побачив себе в Інтернеті

22-річний хлопець із Ставангері (Норвегія) прокинувся з жахливим головним болем після того, як добряче погуляв з друзями. Він не пам’ятав, що сталося, тож припустив, що хильнув зайвого.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 19 липня.

zakarpatpost.net