Серед білого дня у пішохідній зоні закарпатського містечка Мерседес Спринтер мало не вбив журналіста

Армагеддон і автомобільний хаос у центрі Хуста перевершив усі можливі норми. Там коїться щось неймовірне. Незважаючи на те, що рішенням сесії міської ради майдан Незалежності є пішохідною зоною, зараз там справжній паркінг для кожного, хто лише забажає.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

17 липня, о 13.07 неподалік від ресторану «Прінц» Мерседес Спринтер білого кольору майже здійснив наїзд на журналіста газети «Неділя Закарпатські новини». Машина проїхала буквально у 5 сантиметрах від ноги. Через переляк оперативно сфотографувати потенційного вбивцю за кермом не вдалося, автівка летіла на шаленій швидкості і зникла. На фото номерів не видно. Знайти водія також не вдалося. Тож поліцію викликати було марно.

Сьогодні журналіст вирішив проінспектувати місто і ситуація була не кращою.

Охоронець, що відкриває шлагбаум, весь час пропускав один за іншим автомобілі. Ми підійшли поспілкуватися і ось який у нас вийшов діалог:

«Добрий день. Чому ви пропускаєте машини в центр?»

«А що?»

«Як що? То – пішохідна зона!»

«А якщо їм треба розвантажити товар?»

«Для цього є відведені години – до 9 ранку і після 17 вечора. То – офіційний документ, затверджений на сесії Хустської міської ради!»

«А аж у них ся товар спортит? Як їм завезти?»

«Я же кажу, є відведені години, хай тоді і завозять!»

«Аж вам ся штось не любит, кажіть їм там… зверху, у міській раді!»

От і кажемо!

Шановна Хустська міська рада! Коли ви наведете порядок із паркуванням автомобілів у Хусті? Коли когось із дітей у пішохідній зоні один з водіїв уб’є?