Чоловік побачив на дорозі маленького хом’ячка. Він забрав його, сподіваючись знайти власників малюка.

Чоловік просто хотів допомогти маленькому звірку, і його не можна звинувачувати в тому, що сталося далі. А ситуація вийшла кумедна.., інформує Ukr.Media.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Нещодавно норвезька журналістка Санна отримала відмінний сюжет для написання статті в газету. У редакцію прийшов лист від місцевого жителя на ім’я Йостейн Хансен, який просив допомогти знайти господаря загубленої тварини.

Виявляється, чоловік, відвозячи дитину до школи, побачив хом’яка (так йому здалося), що поспішає кудись по засніженій дорозі. Йостейн вирішив вийти і забрати вихованця, поки його випадково не збила машина. Він сховав «хутряну кульку» у бардачок авто, щоб той нікуди не втік.

Йостейн розумів, що хом’яка могла втратити сім’я з дітьми, а позбутися найкращого друга для дитини — справжня трагедія. Тому чоловік дуже хотів допомогти, але в той момент ще не знав, як несподівано все може обернутися.

Йостейн відправився в місцевий зоомагазин, який був пов’язаний з зоозахисною організацією Норвегії. Він хотів, щоб йому допомогли дізнатися, чи не шукав хтось втраченого хом’яка. Але натомість він дізнався дещо інше!

Це був зовсім не хом’як.

Працівник магазину відразу зрозумів, що врятований «хом’ячок» не хто інший, як норвезький лемінг. Це дикий гризун, який просто йшов по своїх справах, коли опинився в руках чоловіка. Йому зовсім не потрібна була допомога.

Але звинувачувати Йостейна ні в чому. По-перше, він справді хотів допомогти, а по-друге, лемінги дійсно дуже схожі на хом’яків.

Спаситель був здивований і збентежений одночасно. Звірка, якого він «врятував», потрібно було випустити на волю. Він приніс лемінга на те саме місце, де знайшов, завбачливо відійшовши трохи далі від дороги.

Ну, а журналістка Санна, звичайно, написала статтю про подію, яка багатьох насмішила.