Гороскоп на тиждень. 22 – 28 липня. Здоров’я, любов, гроші

З 22 по 28 липня – спадаючий місяць. Цей період може видатися непростим.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Швидше за все, ви будете відчувати занепад сил і небажання що-небудь робити. Що ж, якщо є така можливість, залишайтеся вдома і присвятіть цей час відпочинку.  Можливі несподівані фінансові витрати, тому саме час почати робити заощаджування. На вихідних слід приділяти більше уваги другій половинці, при можливості проводити час за межами рідної домівки.

Овен

На підтримку близьких людей зараз будуть йти всі ваші сили. Але і залишатися в стороні ви не зможете. Період гарний для повільних прогулянок, роздумів і приємних бонусів для себе в цілому. У вихідні дні вирушайте на дачу, якщо є можливість. Відпочиньте душею! Зверніть увагу на здоров’я. Можуть виникнути проблеми с серцем.

Телець

Вся ваша увага зараз має бути направлена на роботу. Будьте наполегливі і працелюбні, щоб отримати моральні і матеріальні бонуси. Не рекомендується в ці дні переїжджати і робити перестановку меблів. А ось звичайне прибирання і розбір старих речей не завадять. Займіься спортом, але будьте обережні, можливі травми під час занять.

Близнюки

В даний період ви можете потрапити під чужий вплив. Не дайте себе обдурити. На роботі можливі плітки і інтриги – не виходьте з себе, залишайтеся позитивними. Викривайте ворогів, як тільки дізнаєтеся про їхнє існування. З дітьми будьте м’якше, а з коханим – ніжніше. Зірки радять піти обстежитися з лікарем, але не само лікуватися. У вихідні займіться улюбленими справами, влаштуйте генеральне прибирання тощо.

Рак

Невеликий емоційний струс може очікувати вас в період першої половини тижня. Будьте готові до того, що вам знадобиться допомога друзів. Зате після цього сміливо можете сподіватися на приємні сюрпризи від долі. Не забувайте дякувати їй і людям, які поруч. Тепер саме час зайнятися собою як фізично, так і психологічно. Займіться спортом та саморозвитком: покачайте прес, повіджимайтеся, по практикуйте йогу, почитайте книгу и подивіться відео про самореалізацію.

Лев

Романтична тиждень чекає вас попереду. У відносинах з другою половинкою настане ідилія. Ви будете відчувати щастя, конфлікти зійдуть нанівець. Самотні Леви виявляться в центрі уваги. Тільки будьте розбірливі: не кидайтеся відразу у вир з головою, це може принести неприємності. Вихідні слід провести в багатолюдних місцях, там можлива вдала зустріч. Зі здоров’ям все буде в нормі, але не слід про нього забувати.

Діва

Непередбачені витрати можуть очікувати вас в цей період. Поставтеся до них філософськи. Досить скоро доля надасть вам шанс заробити ще більше. Зірки попереджають дачників: стримайте свій запал! Великий ризик загострення недуг. Якщо з’являться нові знайомі, не відкидайте їх відразу. Легко йдіть на контакт. Приділіть увагу старшому поколінню: у них є проблеми, але вони бояться вас турбувати. Не будьте такими суворими з дітьми, більше посміхайтеся.

Терези

Рішення сімейних питань вийде на перший план. Швидше за все, в чомусь доведеться поступитися, щоб не нагнітати обстановку. Не рекомендується кардинально міняти імідж. Краще зайнятися внутрішнім станом організму, пройти обов’язкових лікарів, записатися на плановий огляд, пройти декілька курсів оздоровчих терапій тощо.  Але найкраще-вести здоровий спосіб життя, зайнятися самоаналізом і перейти на здорове харчування.

Скорпіон

На цьому тижні вас будуть дратувати навіть дрібниці. Природно, відносини з близькими людьми на цьому грунті можуть почати турбуватися. Краще проведіть час на самоті, щоб заспокоїтися. Підіть на природу, станьте з нею одним цілим. Заміться спортом, це покращить ваше самочуття. Матеріальне становище буде стабільним, не рекомендується давати в борг. Можливі суперечки з людьми, будьте готові дати відсіч. А ось із домочадцями лаятися не варто, вони будуть готові допоїти вам у будь який час.

Стрілець

Справжня ідилія запанує у вашій родині. Насолоджуйтесь цієї обстановкою. Зараз бажано не робити великих покупок, особливо в кредит. Краще відкладіть їх на час, а самі почніть збирати гроші. Зі старшими родичами можуть виникнути проблеми: будьте м’якші. Зі здоров’ям проблем не виникатиме. Слідкуйте за харчуванням, не переїдайте.

Козеріг

Будьте уважні до свого здоров’я: зараз можлива поява несподіваних болячок. Нездужання в цей період може зіпсувати всі плани. Серйозніше ставлення до будь-якого поганого самопочуття, щоб воно не дало ускладнень. Сприятливі будь поїздки, особливо якщо вони не стосуються роботи. Можливі несподівані повороти в сосунках. Партнер може зраджувати, і це, рано чи пізно, стане зрозуміло. Гроші в цей період краще витрачати на оточуючих.

Водолій

Розслаблятися і відпочивати вам ніколи. Стільки роботи, стільки планів та нових звершень! Ви не будете відчувати нестачу в грошах найближчим часом. Грошові надходження піднімуть вам настрій. У фінансових питаннях зараз будьте впевненіші: вам буде таланити. Нехай навіть по дрібниці – все одно приємно. Цікава пропозиція може надійти 27 або 28 липня. Зірки радять зайнятися незвичними для буденності заняттями: нові прийоми в спорті, спробувати приготувати екзотичні страви.

Риби

З начальством на роботі може виникнути непорозуміння. Босові буде здаватися, що у всіх бідах винні ви. Тримайте удар! Зберігайте спокій в спілкуванні з діловими партнерами і тримайте безпечну дистанцію з колегами, особливо протилежної статі. Вдома, навпаки, запанують довгоочікувані мир і спокій. Щоб зміцнити цю атмосферу рушайте всією сім’єю на вихідні за місто. Але не забувайте про здоров’я. Саме час зайнятися спором та загартовуванням, щоб його зміцнювати.

zakarpatpost.net