Гороскоп на 21 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогоднішній гороскоп буквально створений для того, щоб провести день якнайдалі від будинку!

Сьогодні тяга до пригод і адреналіну в крові здатна внести помітні корективи у ваші плани: може виникнути раптова ідея обзавестися новими знайомствами або новими враженнями.

Будь-які види відпочинку на природі або в новому для вас місці – від сімейного пікніка і заняття активними видами спорту до поїздки на екскурсію – будуть як ніколи актуальні. Зірки обіцяють принести масу позитиву, але разом з тим день не схиляє до дипломатичності, так що стережіться суперечок на порожньому місці.

ОВЕН

Сьогодні Овен, можливо, захоче організувати якусь поїздку, але ситуація потребує його присутності вдома. День схиляє його до того, щоб провести його на своїй звичній території, але не як завжди, а проявивши винахідливість. Запросити до себе близьких і друзів, влаштувати тематичну вечірку, приготувати що-небудь карколомне – сьогодні у Овна вийде розфарбувати свій день веселими фарбами, навіть не виходячи за поріг.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні пристрасть Тельця до зміни місць досягне апогею! Він буде готовий скористатися будь-яким приводом, аби зірватися з насидженого місця і втекти. Оточуючим буде неважко підбити його на будь-яку авантюру, на кшталт участі в заході, відрядження, якщо вона буде пов’язана з поїздкою або зміною декорацій. Втім, і сам Телець буде винахідливий на цей рахунок. Сьогодні він здатний придумати собі масу невідкладних справ, ніяк не пов’язаних з сидінням на роботі чи вдома.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні день схиляє Близнюків до пригод, причому бажано в теплій компанії близьких по духу людей. Якщо оточуючі самі не запропонують їм варіантів розважитися, в Близнюках прокинеться талант організатора, і вони швидко придумають з ким, коли і куди їм можна піти. Весела вечірка, велика сімейна вечеря, вилазка в парк або на пікнік – програма у Близнюків може бути великою. Але найкраще, що можуть вони зробити сьогодні, – це провести час з тим, кого люблять.

РАК

Сьогодні Раку буде важко приховати якісь думки і почуття в собі – все вони будуть написані у нього на обличчі. Більше того, Рак і сам не проти озвучити їх вголос, незалежно від того, чи варто це робити чи краще промовчати, позбавивши оточуючих від непотрібних подробиць. Взагалі, для Рака сьогодні практично немає заборонених тем. А вже чекати від нього словесної пощади, якщо він чимось незадоволений, і зовсім не варто: він не має наміру згладжувати гострі кути!

ЛЕВ

Сьогодні Лев здатний заражатися емоціями оточуючих, особливо позитивними. День не схиляє його до того, щоб активно проявляти себе і тим більше грати на публіку. Зате Лев буде чудовим глядачем, здатним гідно оцінити будь-яку виставу, що розгортається навколо. Зірки гороскопу радять Льву спеціально відвідувати ті місця, де життя б’є ключем і де він може всмак поспостерігати за оточуючими.

 ДІВА

Сьогодні допитливість Діви не знає кордонів! Стримувати цей порив не варто, навпаки, Діві давно пора задовольнити свою цікавість щодо низки питань. Чи йде мова про знайомство з якоюсь людиною або про те, щоб подивитися новий фільм, зробити нову зачіску або посидіти за столиком в новому кафе – зірки гороскопу радять Діві скористатися нагодою і зважитися на експеримент! Навіть якщо все пройде не так вже гладко, вона не залишиться в накладі, адже її цікавість в результаті буде задоволено.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терези  здатні буквально розриватися між тим, що їм доводиться робити, і тим, що вони б хотіли. Їм буде складно дотриматись балансу. З одного боку, невідкладні справи зажадають від них маси часу і сил, з іншого ж – думки Терезів будуть неймовірно від цих справ далекі! Вони можуть раз у раз посилати СМС друзям, будувати плани на вільний час або просто витати в хмарах … Можливо, тільки до кінця дня Терезам вдасться трохи розвіятися і здійснити хоча б що-небудь із задуманого.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде затребуваний як ніколи! Його телефон буде буквально розриватися від дзвінків, а кількість осіб, які хочуть поділитися з ним радістю, ідеями, плітками, страшними таємницями або просто поплакатися в жилетку і вбити час за балачками, вийде за всі розумні межі. Втім, сам Скорпіон буде відчувати себе в гущі спілкування як риба в воді: сьогодні його комунікаційні здібності та почуття гумору знаходяться на висоті телевежі!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець буде налаштований жорстко! Навколишні дізнаються про це відразу, як тільки захочуть вирішити з ним будь-яке питання. Навіть найбільш безневинне заперечення він здатний перетворити в дискусію, давлячи на співрозмовника і змушуючи з собою погодитися. Єдине, що вибачає Стрільця в такій поведінці, – його щирість: затіваючи суперечку, він вірить, що намагається вберегти опонента від помилок. Найцікавіше, що багато в чому це дійсно так.

КОЗЕРІГ

Сьогодні найкращою музикою для вух Козерога стане іноземна мова! Вона нагадає йому, що є далекі країни, в яких він ще не бував, і що непогано було б спланувати свою відпустку (неважливо, скільки до цього ще залишилося). Зірки гороскопу радять сьогодні Козерогу підготувати плацдарм для подорожі: вивчити тури, полазити по сайтах і може, навіть зробити в агентство кілька дзвінків. Це допоможе Козерогу змиритися з сірими буднями і отримати заряд екзотики на тиждень вперед.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки гороскопу радять Водолію наважитися на експеримент: що-небудь в житті зробити по-новому і подивитися, до чого це призведе! Майданчиком для експерименту може стати будь-яка дрібниця, будь-яка справа, що стала звичкою. Один і той же маршрут на роботу, меню на обід, коло спілкування або манера проводити вільний час – все це сьогодні Водолій здатний змінити, несучи в життя непередбачуваність і поставивши все з ніг на голову! Це може привести до цікавих наслідків і змін.

РИБИ

Сьогодні Риби мають шанс отримати запрошення на який-небудь пафосний захід! Ну а якщо вони таке запрошення не отримають, їм має сенс самим докласти всіх зусиль для того, щоб вибратися в світ. Зірки гороскопу в цей день наділяють Риб спокійною впевненістю в собі, світлою головою і комунікабельністю, так що сьогодні вони зуміють показати себе у всій красі і зав’язати корисні знайомства. Навколишні будуть зачаровані їх м’яким натиском, почуттям гумору і вмінням впливати на розмову.

zakarpatpost.net