Жінка 14 років поспіль вважала своїм батьком абсолютно чужу людину

14 років тому Єва Уайлі з Техасу (США), якій зараз 31 рік, познайомилася зі своїм, як вона гадала, біологічним батьком – чоловіком, якого її батьки обрали у якості  донора сперми.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Вона дуже прив’язалася до Стіва Шолла (того самого донора), запрошуючи його на всі свята і  навіть на власне весілля. Вона завжди називала його татом і дуже любила.

Але одного разу, коли у її маленького сина почалися проблемі зі здоров’ям, Єва зробила аналіз ДНК, щоб дізнатися більше про історію хвороб своєї сім’ї, які обумовлені спадковістю. Генетичний тест шокував усіх – виявилося, що Стів ніяк не міг бути її батьком, адже у них різні генетичні коди.

За результатами тесту її біологічним батьком виявився лікар, який робив її матері, Марго Вільямс, штучне запліднення.

Чоловік розповів, що пара безрезультатно намагалася зачати дитину за допомогою біологічного матеріалу Стіва п’ять разів. Але на шостій спробі лікарю стало їх шкода і він таємно використав для запліднення власне сім’я.

Ані медперсонал, ані батьки про це не знали, тож лікар планував забрати цю таємницю із собою в труну, але допитлива Єва докопалася до правди.

Вона каже: «Коли я розповідаю людям свою історію, в них щелепи падають на підлогу».

Зараз Єва лобіює прийняття закону, який передбачає кримінальну відповідальність за обман при заплідненні у вигляді позбавлення волі строком до двох років.

Сім’я Уайлі – не є єдиною жертвою подібного шахрайства. За даними Morning News, штат Індіана також обговорює аналогічний законопроект через скандал,  в епіцентрі якого опинився Дональд Кляйн, який власною спермою запліднив у клініці 50 жінок.

zakarpatpost.net