Чи можна за допомогою фітнесу скинути вагу? Думка закарпатського тренера

Закарпатський фінтес-тренер розповіла, чому жінки найбільше переймаються сідницями та животом, чому сезонні схуднення неправильні і чому погані емоції притягають у життя тільки погане

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Як стати витривалим? Як мати гарне тіло? А головне – як бути здоровим?

Ці питання хвилюють багатьох. І вирішити їх може кожен.

Тож сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  ми говорили з дівчиною, яка завжди в русі, для якої екстрим і спорт стали стилем життя, яка вміє долати лінь, навіть навчає цього інших.

Учасниця багатьох марафонів, підкорювачка гір, яка розуміється на тонкощах фітнесу Мирослава Беца поділилася секретами власного успіху та дала закарпатцям корисні  поради для підтримання хорошого самопочуття.

– Ви займалися аеробікою, вас знають як тренера. Фітнес зараз дуже модний. Що дають людині такі заняття? Чи можна з їхньою допомогою скинути вагу? Яким має бути харчування? 

– Харчування  дуже важливе. На тренуваннях я своїх дівчат налаштовую так, що від їхнього харчування залежить 70 відсотків результату. Тренування – тільки 30! Тому якщо людина серйозно вирішила зайнятися собою, скинути кілька зайвих кілограмів, до цього потрібно підходити свідомо і комплексно. Це – харчування, тренування і додаткові процедури: чи обгортування, чи масаж, чи обтирання, або ще щось.

Якщо просто людина приходить і каже: «У мене живіт. Треба його прибрати», я відповідаю, що наш організм – це цілісна система і ми не в змозі на нього впливати точково: з одного місця забрати і в інше додати. Тому треба працювати над усім своїм тілом, використовувати різні вправи на різні групи м’язів. Крім того, потрібна корекція раціону. Лише так можна досягти бажаного результату. І це все має відбуватися не протягом місяця чи двох, а постійно. Бо дехто думає, що прийшла весна і треба встати, як ведмідь із зимової сплячки, скинути кілька кілограмів. Та на зиму припиняти фізичну активність не можна. Бо відновлювати організм сезонно, як на мене, безглуздо. Звичка тренуватися має бути також постійною, як чистити зуби. Чистоту у тілі не можна наводити на один раз, там має бути чисто завжди! Простіше ж навести лад і підтримувати порядок, ніж запустити і щоразу все починати спочатку. Як ми ставимося до організму зараз, так нам «аукнеться» через декілька років.

zakarpatpost.net