Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Закарпатці не вірять у жодних чортиків з табакерки

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

21 липня в Ужгороді відзначилося певним символізмом. Якраз близько двадцятої вечора, коли вже закривалися виборчі дільниці, місто накрила потужна гроза, яка навіть повалила пару дерев. Це був ніби привіт від Михайла Булгакова і його Воланда. Усі телеканали перестали транслюватися, тому результати екзитполів довелося довідуватися через Інтернет під грім і блискавку за вікном. Театральних ефектів не бракувало, але ще більше емоцій викликали пізніші результати по мажоритарних округах.

Чому баба Анця рішила у Верховній Раді еротичні журнали листати

Повечеряла вся родина баби Анці пасульою колоченою з крумплями в мундирах, розмовляють, а син сидить і читає газету «Неділя Закарпатські Новини».

Раз лише аж підскакує:

«Чуєте, што ся стало? У Бразилії змія проглотила депутата!»

«Ого! – щиро здивувався дід. – А де така гадина жиє?»

Ужгородський Горох шукає родину

Кращого цімбора ви не знайдете

Худі, голодні, з сумними очима, але довірливі і завжди дружелюбні… Неподалік авто- вокзалу в Ужгороді можна поба- чити собак-безхатченків, які там живуть уже декілька років.

Іршавчанину захотілося сексу. Він пішов до знайомої, відлупцював її і повалив на ліжко

А рівно через місяць повернувся знову і все повторив

Подія трапилася на Іршавщині 4 грудня минулого року. Молодику захотілося гострих відчуттів, і він вирішив навідатися в гості до знайомої дівчини, аби втамувати свою бурхливу сексуальну фантазію та здійснити еротичні бажання.

Побив односельця, бо той викликав поліцію

Яблуком розбрату між молодиками став автомобіль, залишений посеред дороги

Дзвінок до правоохоронців так розлютив молодика, що він відгамселив хлопця, який його здійснив.

Подія трапилася 29 вересня між населеними селом Красна та смт Дубове Тячівського району. Під час сварки Андрій (із етичних міркувань імена замінено) декілька разів вдарив кулаками по обличчю Федора, який від ударів впав на землю. Після цього він почав бити його ногами  по різних частинах тіла, чим спричинив численні синці та крововилив правого ока, рану рота.

Закарпатець хотів зробити бутерброд, але встромив ніж не в хліб, а в груди свого шовгора

Чоловік сам пішов до сусідки, аби вона викликала «швидку», та в лікарні помер

Подія сталася у Виноградові 10 грудня минулого року. Тоді з ножовим пораненням до лікарні було доправлено 47-річного місцевого мешканця, який невдовзі від отриманих травм помер.

П’яний закарпатець підійшов до жінки і без пояснень почав її бити, а далі відлупцював ще й власну доньку

Чому жертви домашнього насилля терплять знущання над собою?

Мешканець Страбичова, що на Мукачівщині, із законом мав проблеми й раніше, його судили за крадіжки. Утім цього разу до відповідальності чоловіка притягнули за рукоприкладство. І при цьому тероризував він найрідніших людей – дружину та доньку.

Ландшафтний дизайнер розповіла, як гарно озеленити та уквітчати ділянки

А також про те, як закарпатцям зробити свій водоспад, які квіти висадити, щоб клумба цвіла цілий рік, і як зробити високі грядки

Зараз просто висадженими квітами на клумбах  уже нікого здивувати не можна. Перед будинками, приватними фірмами, багатоповерхівками вже давно почали створювати цілі рослинні шедеври. Щоправда, на Закарпатті є ще чимало й занедбаних, захаращених місць, але їх також можна привести до ладу. Тож як зробити ділянку гарною, як поєднувати між собою квіти, як за ними доглядати, чи можна грядки поєднати з сучасними рослинними композиціями? Про це та багато іншого у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з ландшафтним дизайнером Сніжаною БОЙКАС.

За що американські соцмережі так не люблять закарпатські гори?

Проте  у них активно та агресивно рекламується алкоголь

Видалення публікацій зі сторінки, заборона на поширення матеріалів, блокування акаунту на кілька днів, а то й назавжди. Багато хто з тих, хто активно користується соцмережами, зіштовхувався з подібним. Чи справді в Інтернеті панує свобода? Чи обмежуються права користувачів? Чи можна ділитися інформацією про все, крім того, що не заборонено законом? Саме це й з’ясовувала газета «Неділя Закарпатські новини».

Закарпатські сливи і черваві депутати

Назбирали якось хлопці з нашого села у чужому саду багато бистрицьких слив. Насипали велику купу на галявині і почали їсти. Звісно, спочатку вибирали найкращі сливки, більш достиглі, соковиті, великі… У деяких траплялися хробаки, але то таке, та і небагато було таких. Коли ж усі шибайголови вдосталь наїлися, слив ще залишилося багато. Що з ними робити? Вирішили всі дружно попісяти на купу, що залишилася. Бо якщо хтось чужий знайде і буде їсти – хлопці будуть сміятися. А якщо ніхто не знайде, то хай так і буде, хай пропадуть, хіба нам шкода!

Закарпатці традиційно найменше вірять депутатам

Шокуюче низька явка на вибори, низький рівень довіри до депутатів, які щоразу багато обіцяють і практично нічого не  роблять для області.

Закарпаття вкотре показало  своє істинне ставлення до парламентарів – сенсаційно низьку явку на дільниці. Цього разу область вкотре серед антилідерів за кількістю тих, хто взяв участь у волевиявленні. Хоча кількість самих кандидатів була величезною.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 26 липня.

zakarpatpost.net