Чоловік думав, що у нього похмілля, поки не побачив себе в Інтернеті

22-річний хлопець із Ставангері (Норвегія) прокинувся з жахливим головним болем після того, як добряче погуляв з друзями. Він не пам’ятав, що сталося, тож припустив, що хильнув зайвого.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Він дізнався правду лише через тиждень, коли друзі показали йому вірусне відео в Інтернеті.

Розгніваний батько хлопця продемонстрував ролик поліцейським, сподіваючись, що він допоможе встановити особи нападника та оператора.

Через кілька годин поліція заявила, що ідентифікувала пару і готується допитати підозрюваних.

На відео одинока жертва стоїть посеред вулиці, дивлячись на свій смартфон. Зловмисник підійшов до неї та без попередження з усієї сили вдарив юнака у щелепу, від чого той впав назад.

Після того як нападник втік, небайдужий перехожий підійшов до напівсвідомої жертви і допоміг їй встати. Але розгублений хлопець, не розуміючи, що коїться, втік.

Оператор, сміючись, потайки слідував за спантеличеним хлопцем і продовжував його знімати на відео.

На щастя, потерпілий не зазнав серйозних травм і повернувся до роботи.

Його батько вважає, що напад був запланований і скоєний заради лайків у соцмережах. Жорстокі відео зі смертельно небезпечною грою «нокаут» стали розвагою для неблагополучних чорношкірих підлітків США та Європи.

Так звана гра «нокаут» – смертельно небезпечна розвага, в якій нападник підбігає до беззахисної, нічого не підозрюючої жертви та намагається завдати несподіваного удару в голову такої сили, щоб збити нещасного з ніг.

Поліція відкрила кримінальну справу і почала розслідування інциденту.

zakarpatpost.net