Погода у Закарпатті на сьогодні, 27 липня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але хмарно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +17, удень – +28.

  •  Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення»  050 222-50-50
Весь день буде хмарним. Вранці продовжиться нічний дощ із грозою, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Хусті – +16 уночі і  28 удень. Протягом усього дня у Хусті буде триматися хмарна погода. Вранці, можливо, пройде дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується.

У Воловці – +11 уночі і  +23 удень. Ясним небо у Воловці буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Нічний дощ із грозою до ранку повинен закінчитися. Проте у другій половині дня він відновиться і йтиме до пізнього вечора.

У Сваляві – +14 уночі і  +26 удень. У Сваляві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ із грозою закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дощ із грозою розпочнеться знову.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +16, денна – +29.

Протягом усього дня у Тячеві буде триматися хмарна погода. Дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

У Перечині – нічна температура становитиме – +17, денна – +28.

Похмура погода буде триматися у Перечині весь день, вранці очікується недовге прояснення. Нічний дощ закінчиться ще до приходу ранку. Удень опадів не очікується, а ввечері може піти дощ із грозою.

У Великому Березному – вночі – +14, удень – +25.

Ясна погода протримається у Великому Березному зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Увечері йтиме дощ із грозою.

У Берегові та Виноградові – вночі – +17, удень – +29.

Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Вранці продовжиться нічний дощ із грозою, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Міжгір’ї – уночі  +13, вдень – +25. Протягом усього дня у Міжгір’ї буде триматися хмарна погода. Удень піде дощ із грозою, але до приходу вечора він повинен припинитися.

У Рахові – уночі +12, вдень – +24. Похмура погода буде триматися у Рахові не вічно – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів.

27 липня вшановується пам’ять преподобного Стефана Махрищського, чудотворця. З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Народні прикмети на 27 липня

  1. Чайки плавають у водоймах – погода буде гарна
  2. Якщо Польового нагодувати кашею – прикмета до того, що він захистить посіви від негоди

zakarpatpost.net