Це не коменти писати! Проти підняття цін в маршрутках протестували всього 10 ужгорождців. ВІДЕО

Проти підняття цін на проїзд у громадському транспорті в Ужгороді протестували… десятеро містян!

  •  Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення»  050 222-50-50

Із десятої ранку вийшли на мітинг до міської ради із плакатами. Тривав протест близько години. Причин чому на акцію не зібралося і двох десятків людей – самі мітингувальники не знають. Лише кажуть: збиралися, щоб добитися відміни підняття вартості проїзду в маршрутках та вплинути на покращення елементарних умов в автобусах. Додають – найбільше обурило зростання ціни за проїзд школярам – із трьох до п’яти гривень. Проте домовитись так і не вдалось, повідомляє телеканал Сіріус.

У міськраді пояснюють – відштовхувались від найоптимальнішої ціни за перевезення. Проте активісти кажуть – готуватимуть офіційне звернення до міськради з вимогою скасувати підняття вартості за проїзд бодай для школярів.

Нагадаємо, у середу двадцять четвертого липня на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради затвердили підняття вартості проїзду в громадському транспорті. Відтак, із першого серпня містяни платитимуть по сім гривень, школярі із початку навчального року замість трьох – п’ять гривень, пенсіонери – безкоштовно. Підвищать вартість проїзду, як в нових електронах, так і в старих маршрутках.

zakarpatpost.net