АНОНС. Чому баба Анця рішила у Верховній Раді еротичні журнали листати

Повечеряла вся родина баби Анці пасульою колоченою з крумплями в мундирах, розмовляють, а син сидить і читає газету «Неділя Закарпатські Новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Раз лише аж підскакує:

«Чуєте, што ся стало? У Бразилії змія проглотила депутата!»

«Ого! – щиро здивувався дід. – А де така гадина жиє?»

«Як де, у них. Аж там проглотила – значит она тоже місна», – покрутила пальцем біля скроні стара.

«Срочно треба 450 таких гадин заказати. Кум Митро колись там на заробітках був. Треба го зазвідати, як їх перевезти мож!» – замислився дід.

«Тобі што, жити надоїло? І нашто ти таких гадин? Та ще й так много? Оби тя зжерла – доста єдну!», – відповіла баба Анця.

«Пак єдну я вже маю, жре ня вже більше 60 году. Туй стойит передо мнов. А тих гадин, оби наших депутату проглотила. Їх же кулько? 450! Хоть говорили, што скоротять їх до 300. Айбо нич ся не змінило, не хочут ся уд корита удривати», – зітхнув старий.

«Точно! – аж сплеснула в долоні баба. – Я  тоже хочу бути депутатом! Зашто я ся лем тепер догадала, кой вибори пройшли? Зашто не пудказалисьте ми раньше? Ви си лем представте…Я прилітаю думу на самальоті… чартерним рейсом і всьо село йде ня встрічати. Стелят передо мнов покровці челлені,  мечут у ня косиці…»

«Або яйця», – усміхнувся син.

«Та што ти несеш! У мене яйцями метати не будут. Я ся не на президента балотувати хочу, а на простого депутата. У мене тулько кури ся несе, даже кугута навчила… што у сама як вержу в когось яйце, та го червена заллє».

«А сідати з самальотом де будеш? У керті коло бударя? Чи в мелаї, што Пірошка насадила пуд хащов?»

«Но зашто. На стадіоні нашому. Ун хоть і невеликий, айбо я си самальот тоже уберу мініатюрний… і кури є бройлери, а є й ліліпути».

«Мамко, оно ти треба? Ти думаш, люди їх люблять?»

«Аж за них голосуют, значит люблять!»

«Я ти анекдот розкажу про оту любов. Київ. Стойит чоловік у пробці. Раз лем чує, кось ковтат у окно. Опускає скло і звідає: «Што вам треба?» «Розумієте, – каже му незнайомець, – терористи взяли всю Верховну Раду в заручники і трєбуют 10 мільйону долару викуп, аж не даме, то угрожают, што усіх оболлют бензіном і пудпалят. Вот ми і рішили пройтися меже машинами і зобрати, ко кулько може дати!»  «Но… Они канєшно уд мене нич не заслуговуют, но раді такого сятого діла десять літру можу дати», – утвітив шофер. Вот видиш, яка народна любов до депутату?»

Що витворяла далі баба Анця?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 26 липня.

zakarpatpost.net