Від обідів до масажу: чим роботодавці заманюють працівників

При прийомі на роботу рекрутери звертають увагу на досвід роботи та особисті якості кандидата. Значення не має освіта. Хоча, ще 10 років тому людині без диплому нічого не світило, розповів Gazeta.ua hr-менеджер Михайло Притула.

  • В Ужгороді та Закарпатті знаходьте роботу в газеті «Робота та навчання». Замовляйте рекламу: 050 222-50-50

Нагадаємо, що за інформацією закарпатської газети «Робота та навчання», у середньому розмір оплати праці серед вакантних посад на Закарпатті становить  5-7 тисяч гривень. Саме стільки готові платити бетонярам, касиру обмінного пункту, водіям, прибиральниці, продавцям, кредитним експертам.

А за словами Притули, українці все частіше шукають роботу за кордоном і не хочуть працювати вдома. Тому компанії вигадують нові способи, як утримати працівників.

“Безкоштовними обідами вже нікого не здивуєш. Кожен другий оплачує навчання персоналу чи гарантує медичне страхування. Роботодавці масово відмовляються від дрес-коду, переходять на гнучкий графік, пропонують безлімітні відпустки, закордонні конференції чи кредити на пільгових умовах. В офісі ставлять тенісний стіл, відкривають кабінети масажу”, – пояснює hr-менеджер.

А  от за інформацією закарпатської газети «Робота та навчання», найбільш затребуваними професіями в Ужгороді єофіціанти, бармени, водії, швачки та кухарі.

zakarpatpost.net