Гороскоп на 30 липня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють щедро наділити вас життєвою силою і міцним здоров’ям.

День схиляє до товариськості і легкості, тому може виникнути бажання багато часу провести у веселій компанії, разом з близькими або друзями.

Вам буде як ніколи легко керувати емоціями – як своїми, так і чужими. Це хороший день для нових знайомств (в тому числі романтичних), які згодом можуть перерости в щось більше.

ОВЕН

Сьогодні Овну слід бути обережнішим: можливий гострий конфлікт! Овен буде налаштований по-бойовому, нервово і непримиренно реагуючи на все, що відбувається навколо. Через це між ним і навколишніми можуть раз у раз проскакувати іскри, а там і до грози недалеко! Щоб не накоїти справ, про які потім доведеться шкодувати, Овну варто звернути свою енергію в яке-небудь корисне русло. Що-небудь на зразок «дров на місяць наколоти, на рік кави намолоти» і т.д. Після таких трудових подвигів йому буде не до сварок!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні настрій Тельця може штормити, показуючи то «мінус», то «плюс». Гнів, радість, печаль, байдужість, прихильність, несподівана симпатія – будь-які кольори і відтінки емоцій можуть змінюватися з небаченою швидкістю. Якісь із них будуть викликані зовнішніми подіями, інші – переживаннями самого Тельця. Щоб не стати слухняною іграшкою своїх власних почуттів, Тельцю необхідно контролювати емоції. Ну, або хоча б намагатися.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки здатні витратити день на дрібниці – однак їм самим вони дрібницями здаватися не будуть. Зірки гороскопу схиляють їх до того, щоб перебільшувати важливість будь-якої дії і будь-якого слова, тобто у всьому робити з мухи слона! Це непогано в роботі, проте в спілкуванні екзальтованість Близнюків може виводити оточуючих з себе. Спробуйте ставитися до всього з гумором, інакше могутні емоції просто розірвуть вас зсередини!

РАК

Сьогодні Рак повинен бути готовий до того, що люди навколо будуть звертати на нього підвищену увагу. Серед цих людей можуть виявитися і дуже важливі персони, від яких в житті і кар’єрі Рака багато що залежить. Знаючи про це, Рак повинен постаратися в будь-якій ситуації показати себе з найкращого боку. Але навіть якщо це не вдасться, не біда. Головне, будьте впевнені в собі, і ваша залізна впевненість передасться всім!

ЛЕВ

Сьогодні Льву необхідно стримуватися, щоб в спілкуванні з близькими людьми не перегнути палицю! День схиляє його до запальності і загостреного самолюбства, завдяки чому Лев здатний побачити конфлікт навіть там, де його і в помині немає. Там же, де він є, Лев старанно роздує його до межі: його здатність тиснути на найболючіші точки на висоті. Тільки велике питання – чи принесе така перемога задоволення самому Льву? Навряд чи. А раз так, то чи варто взагалі воювати?

 ДІВА

Сьогодні Діва може відчути сильну тягу до всього нового і незвіданого! Звичні речі будуть викликати у неї нудьгу, а ось пристрасть до нових місць, нових знань, нових людей загостриться до межі. Щоб задовольнити цей дослідний свербіж, Діві необхідно хоча б у чомусь вийти за рамки буденного. Нехай це буде «всього лише» прогулянка по новій вулиці, нова книга або нова страва в меню – повірте, воно того варте!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терези будуть схильні смітити грошима! Навіть якщо вони зазвичай обережно ставляться до витрат, їх економність дасть збій, поступившись місцем щедрості і нерозсудливості. Особливо щедрими Терези здатні бути до тих, хто їм дорогий, – їм вони просто не в змозі ні в чому відмовити! Втім, чому б іноді і не піддатися такому безтурботному пориву? Затягнути тугіше пояси можна і потім. Ваги повинні слідувати за своїм серцем – але тільки в межах розумного, звичайно.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде неперевершений подвійно: по-перше, в своїх власних очах, і по-друге – в очах оточуючих, яким передасться його карколомна впевненість в собі! Харизма Скорпіона буде  допомагати йому і на роботі, і вдома, і в спілкуванні з людьми. Головне, не перегинати палицю і не заноситися: якщо навколишні побачать, що Скорпіон дивиться на них зверху вниз, його перевага випарується як дим, перетворившись в непростимий недолік.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець буде володіти особливим магнетизмом, навіть проти волі привертаючи увагу оточуючих до себе. Для цього йому не доведеться щось особливе говорити або робити – його мовчання може виявитися не менш інтригуючим, ніж його слова. Зірки гороскопу радять використовувати це в своїх інтересах. Заведіть знайомство з потрібними людьми, забезпечте собі підтримку в якійсь справі. Або просто закрутіть голову комусь лише посмішкою і пильним поглядом в очі.

КОЗЕРІГ

Сьогодні мозок Козерога відкритий для нових ідей, а серце – для екстремальних емоцій! Це відмінний день для того, щоб вийти зі звичної «зони комфорту» і спробувати що-небудь новеньке і гостре. Ніщо не буде розбурхувати кров Козерога сильніше, ніж балансування на межі звичного і незвичного, дозволеного і недозволеного. Флірт з незнайомцем? Неочікувана пропозиція? Екстремальний спорт? Чому б і ні? Все, що не заборонено, хоча б раз в житті потрібно спробувати!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні весь день в душі Водолія може зріти напруга і невдоволення. Навколишні будуть виводити його з себе своєю неорганізованістю, а події – раз у раз виходити з-під контролю. При цьому не обов’язково це завдасть Водолію якийсь реальний збиток. Його здатний дратувати вже сам факт того, що все йде «неправильно», «не за планом». По-справжньому розрядити напругу Водолія здатний тільки потужний емоційний сплеск: або банальний спалах гніву, або відверто любовних пристрастей.

РИБИ

Сьогодні всі найвдаліші думки і проекти Риб будуть пов’язані з іншими людьми. Бути в курсі подій, пліток і чуток – ось запорука їхнього успіху! Цілком можливо, що Риби, завдяки своїй підвищеній комунікабельності, енергійності і привабливості зуміють завести відразу кілька вельми корисних знайомств. Або ж скористаються цими якостями в романтичній обстановці, зачарувавши будь-якого, кого вони захочуть зачарувати.

zakarpatpost.net