Знайти собі дівчину можна навіть за допомогою цитат коміків.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Хлопець познайомився з дівчиною на сайті знайомств, але розмовляв з нею виключно цитатами відомого коміка. Пікап-майстер діяв настільки впевнено і розмова йшла так гладко, що дівчина навіть не помітила нічого підозрілого. Хоча юнак місцями здавався їй трохи дивним, інформує Ukr.Media.

Незвичайний спосіб заводити знайомства, успішно протестував 20-річний Ден Норт. Він познайомився з дівчиною на сайті знайомств, але замість того, щоб самостійно вести бесіду, вирішив запозичити красномовство у відомого британського актора і коміка Стіва Кугана. І ефект перевершив всі очікування.

Для реалізації свого хитрого плану хлопець використовував фрази Алана Партріджа, одного з героїв, якого зіграв актор. І, перш ніж розкрити дівчині правду, Ден в сумі відправив 23 повідомлення так, що діалог йшов гладко і співрозмовниця навіть нічого не запідозрила.

“- Ти любиш Beatles? — Так, який твій улюблений альбом? — Мабуть, Abbey Road. А ти дивився цей новий фільм, «Вчора»? — Ні. А мій улюблений альбом, напевно, The Best of the Beatles. — Ой, я правда так хочу подивитися це кіно, виглядає кльово.”

“… — Я була в музеї Beatles, але це було багато років тому. — Хоча Wings — це та група, якою Beatles могли б стати. — А що ти слухаєш? — У мене різноманітні смаки, починаючи від брит-попа подібного до Def Leppard і UB40, і до класичного року подібного до Wings, яких я вже згадав.”

Це дослівні цитати з серіалу «Я — Алан Партрідж», де в одному з епізодів головний герой розповідає про свої музичні уподобання.

До речі, UB40 — це реггі, а Def Leppard грали хард-рок або глем-метал у різні періоди творчості. Так що дівчина не тільки не простежила відсилання, але також не звернула увагу на те, що хлопець назвав групи, які в принципі дуже далекі від брит-попу. Але це не завадило їй високо оцінити музичні смаки Дена.

“- Оу, відмінно, мені подобається. Всі зазвичай слухають якийсь непотріб, у тебе, справді кажучи, відмінний смак. — Зараз мені особливо подобається пісня Sunday Bloody Sunday («неділя, кривава неділя»). Яка ж чудова пісня. Вона дуже стисло передає все спустошення, яке приносить неділя, чи не правда? Ти прокидаєшся вранці, читаєш недільні газети, навколо носяться діти, ти йдеш косити газон, мити машину і думаєш: «Неділя, чортова неділя!» (у якості лайки bloody можна перекласти як «чортове», жарт побудований на грі слів). — Ну, мої неділі виглядають трохи інакше, але я розумію. Мабуть, мені варто її послухати.”

І тут дівчина знову не зрозуміла жарт. Насправді ця пісня гурту U2 присвячена трагічній події: британські солдати 20 січня 1972 року розстріляли демонстрантів у Північній Ірландії, і цей день увійшов у історію як “Кривава неділя”.

Попри те що Ден відповідав в дуже дивній манері, пізніше співрозмовниця зазначила:

Ти видаєш дуже дивні жарти, мені це подобається.

Але вічно так тривати не могло, тому хлопець вирішив розкрити джерело своєї дотепності та зізнався у всьому.

“- О господи, Лінн! От чесно, що за люди пішли! — Я хочу бути гранично чесним з тобою. Вже день або близько того я відповідав тобі фразами з телешоу про персонажа на ім’я Алан Партрідж. Це дійсно найсмішніше, що коли-небудь робили у Великобританії. І почав я так робити з твого питання про Beatles (тому що в серіалі була фраза про The Best of the Beatles). Спасибі, що не підвела, адже відповідати на всю цю єресь, напевно, було непросто.”

Ден завершив своє визнання компліментом, зізнався дівчині, що вважає її дуже хорошою, і побажав знайти гідного хлопця. Співрозмовниця подякувала юнаку «за розвагу», а той порадив на дозвіллі подивитися серіал про Алана Партріджа. Причому Ден сам був не проти скласти їй компанію.

“Я б не відмовився від вечері або спільного перегляду «Алана Партріджа» після всього цього.”

zakarpatpost.net