Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Закарпаття зустрічає туристів смердючою дірою

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Чому в області масово продають туристам неякісні продукти, алкогольні напої та сувеніри

Нещодавно довкола кольорового меду, вин, чаїв з ароматизаторами та сирів, які продають біля Синевирського озера, виник скандал.

Як проходить життя мільярдів невидимих ужгородців

Різноманіття і унікальність живих форм та організмів міста вражає

Чи знаєте ви, що мурахи ніколи не сплять? А що равлик – єдиний первісний молюск, який із води перебрався на сушу? А чому французи називають жуків-сонечок овечками Бога?

Щодня більшість ужгородців пересуваються містом майже на автопілоті і мало хто дивиться під ноги взагалі. А поруч із нами у місті живуть не лише люди, а й сотні тисяч інших істот… щоправда, зовсім крихітних.

Баба Анця мало не померла зі сміху: покійник просив покосити біля гробу

Прийшла до баби Анці сусідка, сидять каскують. Пірошка жінка  така, що все їй щось недобре, все на життя нарікає.

Баба її розвеселити вирішила:

«Купила невістка вчора газету «Робота та навчання», глядає якісь там курси, хоче мало кваліфікацію си підвищити, вот я уд неї взяла її почитати. Пінзія невелика, думаю, пудзароблю. Хоть десь ся уборщицьов у вароши устрою. Што там роботи – попилососити у офісі, помити подраш, утерти порохи, косички пулляти…  і всьо. Я дома каждий Божий динь ото чиню і ніко ми за ото даже дякую не уповіст! І што ти си думаш, мене ся согласили взяти! Зарплата 4 тисячі, а лем два раз на тиждень харити треба. Там ще на одну фірму треба уборщицю. Хочеш, я тебе предложу їм!».

Жінка відвела чоловікового друга у місто, прив’язала до автобусної зупинки і залишила

Коли дружина вигнала ужгородця з власної квартири, з ним залишився лише Пончик

Колись Пончик був товстим і об’їдався вдома різною смакотою. Микола тоді працював плиточником і  добре заробляв. Собаку підібрав на вулиці. Хтось залишив його біля залізничного вокзалу у картонній коробці. Микола саме зустрічав із поїзда Олесю, з якою познайомився по Інтернету. Тож крім букету яскравих червоних троянд вирішив підійти до дівчини з цуценям.

Підліток продав свою ігрову приставку, щоб купити мамі машину

13-річний Вільям Рабілло з Невади (США) побачив на YouTube відео, в якому відеоблогер подарував своїм батькам автомобіль, і вирішив, що хоче зробити для своєї матері те ж саме.

12-річний школяр шість років поспіль носить свого кращого друга-інваліда до школи

Сюй Бін’ян носить свого товариша Чжан Цзе до школи, незважаючи на погодні умови. І навіть на перервах – до іншого класу чи їдальні.

Двоє закарпатців не поділили повію у Чехії і так побилися, що обидва опинилися в лікарні

Один зі зламаним носом, інший – із поламаними ребрами та вибитими зубами

Які лише чудасії не трапляються із закарпатськими заробітчанами. Відправляючи благовірних на чужину, жінки думають, що вони важко, в поті чола постійно трудяться, аби поповнити сімейний бюджет. А тим часом чоловіки не лише працюють. Але й розважаються і частину коштів із тієї таки домашньої скарбнички витрачають на… повій.

Закарпатець разом із психічно хворим сином напали на жінку, яку вирішили обікрасти

Шукали в будинку не коштовності, а горщики

Пограбувати жінку чоловіки вирішили не вночі, а серед білого дня.

Подія трапилась на Тячівщині. Батько з сином  проникли до чужого будинку о 13 годині через двері, які не були зачинені, бо господиня на той час кудись вийшла…  Відтак непрохані гості залізли на горище, перекидали все догори дном. Забрали стару металеву та дві алюмінієві  каструлі  та дві неробочі електричні плитки.

Чи варто влітку підставляти шкіру сонячним поцілункам

Лікар-косметолог розповів, чи варто після засмаги натиратися спиртом, морквяним соком, сметаною

Влітку кожному хочеться мати ідеальну шкіру…. як-не-як у цей час оголяється найбільше тіла. Для цього дехто засмагає, навіть ходить  у солярій, а хтось – навпаки – ховається від сонця. А ще в цей період найбільше незручностей завдають веснянки та пігментні плями, які стають більш помітними. Тож що робити? Засмагати чи ні? Маскувати недоліки шкіри чи спробувати вирішити проблему так, аби приховувати нічого не було потрібно? Які взагалі косметичні процедури можна проводити в теплий період року?

За що закарпатці люблять Одесу

Коні з крилами, аквапарки, неперевершена їжа, привітні люди, маса фонтанів та пам’яток архітектури, дельфінарій, п’ятизіркові готелі… саме так гостей зустрічає перлина біля чорного моря

На Закарпатті тихо і спокійно, мов на сільському цвинтарі

Може, це єдине, що приваблює сюди туристів? Бо усі інші закарпатські реалії можуть їх тільки відлякувати

Серпень – місяць жорстокий. На полях й у садах-городах – збір урожаю. У політичній сфері – теж. У народі вже гуляє новий мем – «Серпом по рейтингу». Обрізало дуже багатьох, хоча несподіванкою це не назвеш.

Коли закарпатки будуть носити паранджу?

Просторами інтернету шириться флешмоб #Забуласпитатьумарченка. Що то за Марченко і що жінки, які активно включилися в це масове дійство, забули у нього спитати – невідомо. Хоча, якщо знайти первісну публікацію, то можна зрозуміти багато чого. І багато про що поговорити.

Традиції по-закарпатськи: хреститися біля кожного хреста, а потім напиватися і переїдати

Фестивалі можуть бути не алкогольними, але масовими, цікавими і загартовуючими

Бограч, ковбаси, шашлики, вино, пиво, горілка – стандартний харчово-алкогольний набір більшості закарпатських фестивалів. Альтанки, запах перепаленого м’яса і спиртного уже стали своєрідною візитівкою подій, які презентує наш край. Гості не здивовані. Місцевим меню набридло. Дітям сумно і немає чим зайнятись.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2 серпня.

zakarpatpost.net