Чому закарпатки дозволяють чоловікам користуватися послугами проституток

Часто закарпатці їдуть на заробітки не лише заробляти гроші. Звісно, вони там і розважаються, і п’ють пиво, й інші міцні напої.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Особливо багато пригод у наших земляків у Чехії, де проституція офіційно дозволена і зняти повію може абихто.

Переважно про походеньки благо рівних жінки вдома нічого не знають. Але іноді, як у цьому випадку. Коли через дівчину легкої поведінки побилися двоє мешканців Хустського району і все закінчилося лікарнею та судом, вдома стає відомо.

Двоє чоловіків напилися і один із них привів у квартиру повію, яку замовив до ранку. Але неводові він заснув і до справи взявся товариш, якого дівчина сама почала зваблювати.

Тож коли чоловік прокинувся, побачив, як із молодицею розважається його друг.

У результаті чоловіки побилися і справа дійшла до суду. Відтак усе стало відомо і дружинам. Цікаво, що після розкриття зради одна з них вибачила благовірного, а інша вирішила розлучитись. Чому? Бо перша ніде не працювала і жила виключно за рахунок чоловіка. Вона була переконана, що так і має бути, що нічого поганого у зраді немає, що довго утримуватися від інтиму представник сильної статі просто не може.

Звісно, усе це самообман і насаджування стереотипів суспільства, бо значна частина закарпаток просто боїться залишитись без чоловіка і ладна вибачати абищо, тільки щоб мати біля себе «сильне плече». Інші ж жінки закривають на все очі через матеріальні питання, бо самі не працюють, а  чоловік насправді є годувальником і для них, і для їхніх дітей.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – з 2 серпня. Купуйте у кіосках!

 

zakarpatpost.net