АНОНС. Чому закарпатець закохав у себе рідну сестру

Тато пішов від них із мамою дуже давно – коли йому ще й не виповнилося 3 роки. Мама розповідала, що він не хотів навіть дочекатися дня народження сина, який мали святкувати через 2 дні.

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Може, навіть тому, що не хотів витрачатися на подарунок. Тому тоді день народження дворічний Дімка зустрів сумно – удвох із мамою, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

І назавжди вже в його свідомості застряг цей факт, той день він все життя потім пов’язував із батьком – із його зрадою. І свої дні народження він саме через це й ніколи не любив. Хоча потай мрія бодай один раз у житті саме в цей день отримати подарунок від батька.

Але цьому не судилося збутися. Жодного разу після того дня батько не поцікавився – як там у його сина справи?

Та навіть аліментів він дуже довго і досить вміло уникав. Та  все ж таки, коли Дімі виповнилося 6 років, мама на аліменти дати батька нарешті наважилася.

Але після цього тато раптом нарешті озвався – він до них подзвонив. Але краще б він цього не робив. Він так кричав на маму, що Діма затуляв вуха. Тато казав, якщо вона дуже хоче аліментів, то в якийсь момент може втратити все – свого любого синочка. Це були справжні і цинічні погрози.

Після цієі розмови в хлопчика стався приступ. Ним тіпало, він лиш корчився на холодній підлозі – наче від якого болю, що його несила було більше терпіти. На крик малого тоді збіглася чи не вся вулиця. Сусіди зразу викликали швидку. Всі боялися, що трапилося лихо -в  малого стався напад епілепсії.

Але ж – на щастя – цей випадок був єдиним. Діма більше не кричав, не корчився з болю і ніколи більше – ні з ненавистю, ні з радістю – не згадував про свого зрадливого батька.

Що ж відбувалося далі? Чим закінчилася ця історія?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2 серпня.

zakarpatpost.net