Стали відомі деталі про стан пораненого вчора у серце ужгородця

Щоб дізнатись у якому стані постраждалий від учорашнього нападу 20-річний ужгородець, ми зв’язалися з головним лікарем УМЦКЛ Іваном Курахом, – пише 0312.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

“Вчора поступив до нас хлопець у 21.55 з проникаючим пораненням грудної клітки в області серця. Пошкодження серця немає. Але є виражений гемоторакс. Робимо повторне КТ грудної клітини і його огляне торокальний хірург. Потрібно буде дренувати плевральну порожнину. Учора ми обробили рану – ніж попав через ребро і вперся в інше, тому, на щастя, і не було поранення серця. Це його і врятувало. Загрози життю немає” – розповів Іван Ілліч.

Нагадаємо, вчора у мережі повідомили, що у лікарню доставленого молодого хлопця, на якого напали з ножем коли він прогулювався з дівчиною.

У Головному управлінні Нацполіції Закарпаття  розповіли, що 1 серпня о 21.51 надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги, що до них доставлено молодого хлопця з ножовим пораненням.

Встановлено особу – постраждалий 1999 р.н., мешканець Ужгорода. Його було госпіталізовано до реанімаційного відділення. Поки правоохоронцям не вдалось поспілкуватись з хлопцем.

zakarpatpost.net