Як між двома заробітчанами пробігла чорна молодиця і що з того вийшло

Одного разу між заробітчанами із Закарпаття  пробігла чорна… ні, не кішка, а молодиця.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Якось після роботи обидва вирішили піти посидіти в кафе, випити пива. Так і зробили. Але після кількох пляшок Іван сп’янів і вирішив піти додому поспати, а Дмитра навпаки – потягнуло на подвиги, тому він пішов розважатись далі.

Він зустрівся в іншому кафе з односельцем, почастував його, прогулявся з ним містом. Чоловіки випили ще і в голові закарпатця вже почало паморочитись. Але йому раптом захотілося жінки. Він знав, що на той час Іван уже повинен спати, тож вирішив замовити собі повію на квартиру. І не на годину-дві, а на цілу ніч.

Звісно, надовго його не вистачило, бо п’яний він невдовзі заснув. Але дівчина нікуди не йшла, бо її послуги було оплачено аж до ранку.

І тут несподівано прокинувся Іван. У молодиці аж засяяли очі. Вона вирішила ще трохи собі підзаробити і почала чіплятись до чоловіка, зваблювати його… і він не встояв.

Але біда… під час розпалу пристрастей прокинувся Дмитро і застукав «свою» повію з другом. Чоловік не розумів, що повія – не дружина, тому може займатися любощами з ким і коли захоче. Утім ревнивець влаштував односельцю справжній скандал.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – з 2 серпня. Купуйте у кіосках!

zakarpatpost.net