Закарпатець щодуху відлупасив односельця, бо той викликав поліцію

Яблуком розбрату між молодиками став автомобіль, залишений посеред дороги

Дзвінок до правоохоронців так розлютив молодика, що він відгамселив хлопця, який його здійснив, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Подія трапилася 29 вересня між населеними селом Красна та смт Дубове Тячівського району. Під час сварки Андрій (із етичних міркувань імена замінено) декілька разів вдарив кулаками по обличчю Федора, який від ударів впав на землю. Після цього він почав бити його ногами  по різних частинах тіла, чим спричинив численні синці та крововилив правого ока, рану рота.

Тож що так розлютило хлопця і чому Федір викликав поліцію?

Сам Андрій на суді свою провину хоч і визнав, але давати показання відмовився.

А от Федір заговорив.

«29 вересня приблизно о 15 годині 30 хвилин в с. Красна Тячівського району, навпроти мого будинку, на дорозі, між нами виникла сварка через те, що Андрій із хлопцями не захотіли забирати автомобіль, на якому приїхали, з проїжджої частини дороги, тому я викликав поліцію. Почувши, що я зателефонував правоохоронцям, він зі знайомим сів у машину і хотів поїхати, тобто втекти. Коли автомобіль зрушив з місця, я застрибнув у його кузов, щоб не дати їм втекти. Виїхавши з с. Красна, він зупинився, витягнув мене з кузова та наніс декілька ударів кулаком в обличчя, внаслідок чого я впав на землю. Уже там лупцював мене по різних частинах тіла», – запевнив він.

Також хлопець зазначив, що Андрій не відшкодував йому ніяких збитків.

Тож суд визнав молодив винним, але покарання обрав лояльне – засудивши його до 160 годин громадських робіт.

Іван ДУХНОВИЧ, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net