Як закарпатець зустрів Зеленського на відомому курорті і ось, що він побачив

До відомого курорту приїхав президент

На місці події багато людей, які прийшли побачити Володимира Зеленського. Перебуває там у ці хвилини і журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Трускавець в очікуванні президента з 7 ранку. Завчасно вулиці прибрали, вичистили, як і в Ужгороді. Щоправда, смітники там ніхто, як у нас, не забирав.

До міста-курорта Зеленський прибув щойно. Супроводжує його керівник Офісу президента Андрій Богдан. Одягнений він просто – у джинси і футболку. Його обступили люди, хочуть із ним поспілкуватись і поселфитись. Охорона навіть сильно штовхнула нашого журналіста, який виконував редакційне завдання. Його приїзд пов’язаний з тим, що там протягом тижня проходили навчання «Слуги народу», які пройшли до парламенту. Їх вчили азам депутатства, економіки, міжнародних відносин, які їм знадобляться для роботи у Верховній Раді. Адже не секрет, що із більшість із них там ще не були ніколи, обличчя справді нові і ці люди не займалися ні політикою, ні економікою.

Тож протягом семи днів вони інтенсивно поглиблювали знання і як вони впоралися з завданнями, ймовірно, вирішив перевірити Зеленський. Приїхав він до п’ятизіркового готелю «Міротель». У цьому, а також ще у двох – «Ріксос-Прикарпаття» та «Женева» і проживали нові народні обранці.

Чи залишиться президент задоволеним своїми студентами? Як пройшла його поїдка? Чи були гучні заяви та звільнення?

Про це та багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Дивіться наші екслюзивні фото з місця події.

zakarpatpost.net