АНОНС. Як двоє закарпатців не поділили повію у Чехії і так побилися, що обидва опинилися в лікарні

Один зі зламаним носом, інший – із поламаними ребрами та вибитими зубами

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Які лише чудасії не трапляються із закарпатськими заробітчанами. Відправляючи благовірних на чужину, жінки думають, що вони важко, в поті чола постійно трудяться, аби поповнити сімейний бюджет. А тим часом чоловіки не лише працюють. Але й розважаються і частину коштів із тієї таки домашньої скарбнички витрачають на… повій, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Але й це багато дружин виправдовують, мовляв, довго стримуватись чоловіку не можна, краще вже така зрада, ніж кохання з іншою.

Звісно, усе це самообман і насаджування стереотипів суспільства, бо значна частина закарпаток просто боїться залишитись без чоловіка і ладна вибачати абищо, тільки щоб мати біля себе «сильне плече». Інші ж жінки закривають на все очі через матеріальні питання, бо самі не працюють, а  чоловік насправді є годувальником і для них, і для їхніх дітей.

Тож виходить – що маємо, те маємо. А чоловіки тим часом користуються загальною думкою своїх земляків і спокійнісінько заводять на чужині коханок, ходять у борделі і зраджують дружин.

Подібний випадок трапився і з двома заробітчанами із Хустщини.

Поїхали вони працювати на будівництво у Чехію. Однак там знайшлася легша робота – внутрішні роботи у квартирі чеха. Оплата праці була хорошою, жити можна було у помешканні, над оформленням яким вони й працювали. Одна біда, бо обидва любили випити, а, сп’янівши, нерідко сварилися між собою. Часом могли й побитися. Утім наступного ранку поводились так, ніби нічого й не трапилось. Що тут скажеш… така вона – чоловіча дружба.

Але одного разу між чоловіками пробігла чорна… ні, не кішка, а молодиця.

Якось після роботи обидва вирішили піти посидіти в кафе, випити пива. Так і зробили. Але після кількох пляшок Іван сп’янів і вирішив піти додому поспати, а Дмитра навпаки – потягнуло на подвиги, тому він пішов розважатись далі.

Що ж відбувалося далі? Чому закарпатці посварилася? Чим закінчилася історія з повією?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2 серпня.

zakarpatpost.net