АНОНС. Чому закарпатка відвела чоловікового друга у місто, прив’язала до автобусної зупинки і залишила

Коли дружина вигнала ужгородця з власної квартири, з ним залишився лише Пончик

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Колись Пончик був товстим і об’їдався вдома різною смакотою. Микола тоді працював плиточником і  добре заробляв. Собаку підібрав на вулиці. Хтось залишив його біля залізничного вокзалу у картонній коробці. Микола саме зустрічав із поїзда Олесю, з якою познайомився по Інтернету. Тож крім букету яскравих червоних троянд вирішив підійти до дівчини з цуценям, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Впізнав кохану не зразу. На аватарці, як виявилося, у неї була не своя фотографія, а якоїсь стрункої білявки.

Власне, впізнала Миколу Олеся, а не він її. Сам 30-річний ужгородець нічого не приховував, у листуванні не лукавив, зізнався, що недавно втратив матір, йому дуже самотньо і найбільше за все хочеться мати надійного друга.

Дівчина ж сказала, що вона з Запоріжжя, працює вчителькою у школі, що мріє про порядного люблячого чоловіка і двох діточок.

Спочатку вони спілкувалися просто про життя-буття, а незабаром Микола дуже звик до своєї віртуальної знайомої. Вони листувалися і дзвонили один одному щодня. Але реального обличчя дівчини він не бачив ніколи.

Тож коли Олеся заявила, що хоче приїхати в Карпати, запропонував зустрітись, показати їй гори, Ужгород, свою квартиру. І вона охоче погодилась. Самому ж закарпатцю дуже хотілося побачити, з ким він спілкується, яка вона – його таємнича незнайомка.

На пероні до нього підійшла повна висока чорноволоса жінка. Вона була зовсім не такою тендітною, як на фото. Навпаки. Важила кілограмів 140. Але це чоловіка не засмутило. Він розумів, що Олеся не вважає себе красунею, та й вона не раз сама говорила, тож соромилася покарати своє справжнє фото. На вигляд їй було років 45, хоча стверджувала, що лише 28.

Отже, вони познайомились. Микола вручив їй букет і розповів про цуценя. Дівчина невдоволено крізь зуби посміхнулась і лише видавила з себе: «Яке бридке».

Що відбувалося далі? Як жінка хотіла позбутися Пончика і як чоловік опинився на вулиці?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2 серпня.

zakarpatpost.net