Бажання отримати гарні брівки виявилося для жінки повним розчаруванням.

Стажерка трохи перемудрила, і клієнтці довелося ховати обличчя на сімейних фотографіях. Ситуація не смішна, але результати комічні, інформує Ukr.Media.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Жінка на ім’я Коллін Різ з Англії, готувалася поїхати у відпустку з сім’єю — чоловіком Джуліаном і їх трьома хлопчиками: Бейлі, 18 років, Морганом, 15 років і Ештоном, 12 років. Британка хотіла прикрасити себе до відпочинку в Тенеріфе та вирішила зробити собі стильні та акуратні брови.

Жінка знайшла хорошого косметолога і в передчутті пішла на процедуру за день до від’їзду на курорт, але її очікування, м’яко кажучи, не виправдалися. У фатальний день майстер, послугами якого зазвичай користується Коллін, був зайнятий, тому клієнтці довелося звернутися до молодої стажерки.

Новий майстер зробила англійці корекцію брів, але результат змусив клієнтку заклякнути.

“Я побачила, що половина моїх брів просто пропала. Я була в жаху, просто в жаху. Я запитала: “Ти що, жартуєш? Це жарт?””

За словами Коллін, дівчина дуже сильно розгубилася і в кінцевому підсумку просто розплакалася, попросивши когось допомогти виправити ситуацію. Тоді на допомогу стажерці прийшов інший майстер, який запропонував підфарбувати брови, щоб запобігти катастрофі.

Британці довелося погодитися, але і це не стало порятунком. Коли жінка подивилася в дзеркало, вона побачила у себе над очима дві величезні чорні лінії.

“Я не знала, сміятися мені чи плакати. Всі мої близькі друзі та сім’я казали, що я схожа на когось з гри Angry Birds”.

Британка розповіла, що відчайдушно намагалася стерти чорну фарбу вологими серветками в своїй машині, але було занадто пізно, тому що вона висохла. Більше того, пізніше виявилося, що майстри нанесли фарбу прямо на шкіру, через що у дівчини проявилася алергічна реакція.

Коллін розповіла, що вдома над нею всі жартували, але в кінцевому підсумку чоловік помітив, наскільки зіпсувався настрій коханої, і навіть став вивчати гайди на YouTube, щоб допомогти партнерці накладати макіяж на брови.

Жінка зізналася, що їй було соромно їхати у відпустку, тому що її зовнішність стала досить своєрідною, але сім’я занадто довго чекала спільного відпочинку, щоб відмовлятися. За словами Коллін, вона не могла забути про брови ні на секунду.

“Мені не хотілося фотографуватися, і я не могла плавати, тому що боялася намочити брови. Вони могли просто стекти. Я була спустошена, не могла насолоджуватися відпусткою, мій відпочинок був просто зруйновано. Я ніколи не піду в салон, щоб знову робити брови.”

zakarpatpost.net