АНОНС. Як Закарпаття зустрічає туристів смердючою дірою

Чому в області масово продають туристам неякісні продукти, алкогольні напої та сувеніри

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Нещодавно довкола кольорового меду, вин, чаїв з ароматизаторами та сирів, які продають біля Синевирського озера, виник скандал, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Туристи неодноразово заявляли про низьку якість цієї продукції, про відвертий обман за великі гроші. Івони мали рацію. Скуштувати зеленого та червоного меду довелося біля легендарного озера і журналісту газети «Неділя Закарпатські новини».

Від радості, що пропонують гарну яскраву продукцію, та й на згадку про похід захотілося купити дві баночки меду. На вигляд він був гарним. Вигравав і переливався під сонцем. А ще й продавчиня нахвалювала товар, казала, що все натуральне, що мед дуже смачний, що його підфарбовано природними барвниками, що продукція унікальна, екологічно чиста і такої більше ніде області немає. Що ж… захотілося скуштувати. Але яким було розчарування одразу після першої ж ложки цього «натурального» меду… На смак – це розплавлений цукор із хімічними домішками. Таке враження, що фарбували його олійними фарбами… тими, якими художники малюють картини.

Тож який він натуральний, коли смаку меду не має зовсім? Сир та бринза там (а також на Хустщині, звідки надходить багато скарг на сири) теж часто дуже неякісні, зроблені так, аби за них просто здерти гроші. На вино теж чимало скраг, бо в багатьох продавців його навіть вином назвати важко… скоріше, це якийсь продукт бродіння червоного кольору зі специфічним різким запахом. Звісно, подобатись таке туристам не може. Вони ж, можна сказати, викинули гроші на вітер. Навіть якщо вони колись повернуться в Синевир, то купувати такі підробки точно не будуть, бо обманювати покупців не можна. Продукт повинен бути якісним. Надурити когось, звісно, можна, але це недалекоглядно, це антиреклама собі ж на майбутнє.

А що думають гості про наші туалети? Невже ми лише такими можемо похвалитися? Чому до Закарпаття масово не їдуть туристи?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2 серпня.

zakarpatpost.net