Гороскоп на 6 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу закликають бути обережнішими зі своїми почуттями і бажаннями: емоції в цей день можуть перехльостувати через край.

З цієї причини звичайний шопінг може вилитися в масу безглуздих витрат, випадкове знайомство – обернутися зрадою, а вечірка з друзями – затягнутися до ранку, так що краще уникайте непотрібних спокус, про які згодом можете пошкодувати.

Втім, у цього феєричного дня є і безліч плюсів: творчий потенціал, інтуїція, товариськість і креативність сьогодні на висоті – використовуйте це, щоб отримати приємні дивіденди.

ОВЕН

Сьогодні емоції Овна нарешті вирвуться на свободу! Обережніше: почуття в цей день цілком можуть запаморочити вам голову. І не тільки вам, а й ще комусь поруч з вами. Втім, що є цінним, сьогодні емоції Овна будуть пофарбовані головним чином в позитивні кольори, з цієї причини можна занадто чи не бути обережним. У цей день у вас буде можливість відірватися по повній.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні у Тельця можливі незаплановані придбання і витрати. Втім, не треба цього боятися – зірки гороскопу схиляють Тельця підходити до питання фінансових витрат вдумливо і обережно. Так що покупки, зроблені сьогодні, мало не обернуться дірою в вашому бюджеті. А ось користі вони можуть принести чимало.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки повинні самі стати ковалями свого щастя! І не тільки свого. Навколишні сьогодні самі будуть тягнутися до них, віддаючи ініціативу в їх руки. Емоції Близнюків обіцяють бути позитивними і заразними (в хорошому сенсі цього слова), а їх задумки і плани – цікавими. Взагалі, цей день вкрай сприятливий для нових знайомств і реалізації практично будь-яких задумів Близнюків.

РАК

Сьогодні у Рака є всі шанси домогтися бажаного – чого б він не побажав! Ну а добившись, Рак вже не випустить це зі своїх чіпких рук. І не здумайте заважати Раку – в досягненні мети він не зупиниться ні перед чим і переступить через будь-кого. Втім, уникнути конфлікту з Раком сьогодні легко: достатньо просто не вставати у нього на шляху і не ставити палиці в його колеса.

ЛЕВ

Сьогодні Льву не заважає приймати рішення трішки швидше! День надасть йому чимало щасливих шансів як у справах, так і в любові. Але Лев сьогодні буде схильний так довго зважувати і міркувати, що шанси ці можуть найбільш прикрим чином зникнути. Щоб не шкодувати про втрачені можливості, не забувайте: надто багато думати шкідливо. Сьогодні треба думати руками, а не головою.

 ДІВА

Сьогодні Діва як ніколи матиме шанс і настрій витратити свої гроші дійсно з користю. Можливо, їй доведеться обійти всі магазини в окрузі і провести перед прилавками чимало годин. Проте, речі, які Діва купить сьогодні, будуть реально потрібними, а по співвідношенню ціни і якості – просто ідеальними.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терези не раз отримають можливість блиснути своїми талантами, показавши себе в найвигіднішому світлі. Інша справа, що перегинати палицю тут теж не варто. Буває досить однієї вдалої думки або жарту, щоб привернути до себе увагу. Цей день Терезам можна використовувати для того, щоб завести корисні знайомства, заразити оточуючих своїми ідеями або навіть знайти спонсора для реалізації власних проектів.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон навряд чи втримається від спокуси купити в будинок якусь нову дрібничку. Якщо не хочете стати жертвою активного шопінгу, звертайте поменше уваги на рекламні слогани і поради друзів. Сьогодні довірливість Скорпіона до будь-якої реклами може виходити за всі розумні рамки, досягаючи рівня абсолютної наївності і виснажуючи гаманець!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні єдине, що може перешкодити Стрільцю здійснити свої плани, так це власна неорганізованість. Більше того, неорганізованість Стрільця буде раз у раз плутати карти не лише йому самому, але і оточуючим. Чи треба говорити, що оточуючі спасибі йому за це не скажуть? Саме тому Стрільцю сьогодні краще не влазити в чужі справи, а спробувати навести порядок у власних.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові не заважає уважніше дивитися собі під ноги, тому що ймовірність знайти на дорозі гроші дуже висока. Втім, гроші чекають його не тільки під ногами. Сьогодні у Козерога як ніколи високий шанс обернути будь-яку справу для своєї вигоди. Користуючись своїм красномовством, він легко може знайти не тільки союзників, але навіть і спонсорів, готових профінансувати його починання.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолію ніщо так не протипоказане, як шопінг. Невинний, здавалося б, похід за покупками в цей день може обернутися значною діркою в бюджеті. Якщо ж Водолій все ж ризикне сьогодні відправитися у подорож магазинами, то йому не заважає взяти з собою кого-небудь міцнішого, щоб тримав його за руки перед прилавком. Зате сьогодні у Водолія добре буде виходити заражати оточуючих своїми ідеями і планами.

РИБИ

Сьогодні Риби будуть відчувати явний брак ініціативності. Які б цілі вони не ставили перед собою в цей день, до їх реалізації можуть так і не дійти руки. Якщо Риби не хочуть, щоб день пройшов даремно, їм не варто покладатися на власну активність. Набагато краще віддати ініціативу комусь більш енергійному, тримаючись в його фарватері. І все влаштується саме собою.

zakarpatpost.net