Що зробила жінка, коли дізналася про чоловікові подвиги з проститутками у Чехії

Закарпатець на заробітках вирішив зняти повію. Він привів її на квартиру, де спав п’яний товариш. Біля близькості заснув, а друг прокинувся і чоловік «застукав» його з молодицею. Почалася бійка і проститутка втекла. Обоє з травмами потрапили до лікарні.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

На цьому історія могла б закінчитись, як і дружба двох закарпатців… якби не дружини, які на суді дізналися про те, що трапилося між їхніми чоловіками. Реакція жінок була абсолютно різною. Марія, дружина Дмитра, яка ніде не працювала і мала на утриманні чотирьох дітей, одразу ж вибачила зраду, мовляв, на чужині чоловікові сумно, самотньо – таке може трапитись із кожним. А от дружина Івана зажадала розлучення. Жінка виховує п’ятирічного сина, працює і переконана, що зможе сама утримувати дитину. Вона не подала навіть на аліменти, тільки заяву про розірвання шлюбу.

Наразі Іван картає себе за подію у Чехії, утім Ірина примирення не хоче і дуже здивована, чому її двоюрідна сестра Марія на все закрила очі, тим більше що Дмитро неодноразово напідпитку починає навіть з нею з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – з 2 серпня. Купуйте у кіосках!

zakarpatpost.net