Чому закарпатці на чужині заводять коханок і ходять у борделі

Чому закарпатські чоловіки  на заробітках заводять коханок, ходять у борделі і зраджують дружин?

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Подібний випадок трапився і з двома заробітчанами із Хустщини.

Поїхали вони працювати двоє закарпатців на будівництво у Чехію. Однак там знайшлася легша робота – внутрішні роботи у квартирі чеха. Оплата праці була хорошою, жити можна було у помешканні, над оформленням яким вони й працювали. Одна біда, бо обидва любили випити, а, сп’янівши, нерідко сварилися між собою. Часом могли й побитися. Утім наступного ранку поводились так, ніби нічого й не трапилось. Що тут скажеш… така вона – чоловіча дружба.

Один із них дуже любив заглядати під чужі спідниці. Постійно користувався послугами повій. І тішив себе тим, що так робить не від один. Багато його знайомих заробітчан так само в Чехії нерідко замовляли проституток. Плата за їхні любощі там є помірною, усе відбувається офіційно, оскільки проституція там дозволена. Але цього разу все вийшло не по плану. Скористатися оплаченою одним чоловіком повією, вирішився на «шару» і його товариш.

Тож між заробітчанами викала не просто сварка, а вони побилися так, що один другому поламав ніс, а інший – вибив товаришеві два зуби та поламав ребра.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – з 2 серпня. Купуйте у кіосках!

zakarpatpost.net