Як приготувати живе морозиво в домашніх умовах

Зараз усе більше говориться про те, що коров’яче молоко не приносить організму користі. Більше того, вчені з Німецького центру дослідження раку виявили в коров’ячому молоці та яловичині невідомі патогенні мікроорганізми, які можуть викликати хронічне запалення товстої кишки. І це – офіційні дані.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Але як бути влітку без морозива? Альтернатива є! Його можна зробити своїми руками з натуральних продуктів! Такий десерт не лише корисний, але й дуже смачний.

Журналіст газети «ПОРАДИ» і сам приготував таке, і поділився з читачами рецептом.

Для цього потрібно купити формочки для морозива. Вони продаються в багатьох магазинах. Якщо їх немає, посудом може послужити і звичайний стакан.

Отже, на 4 порції беремо жменю сирих горіхів кеш’ю, половину авокадо, дві чайні ложки меду, 2-3 столові ложки води, один банан і фрукти, які душа забажає. Ми взяли полуницю, але її можна замінити яфинами, черешнями, малиною, або какао, якщо хочеться шоколадного смаку.

Усі складники слід помістити у блендер і подрібнити. Відтак можна викласти морозиво у формочки і на 2-3 години помістити в морозильну камеру.

Виходить десерт, за консистенцією повністю аналогічний магазинному морозиву, а на смак набагато смачніший і стовідсотково корисний!

Смачного!

zakarpatpost.net