Надходження від митниці на Закарпатті збільшились на 70% після візиту Зеленського

Надходження від митниці на Закарпатті в минулому місяці виросли більше ніж на 70%. Так, в липні закарпатські митники перерахували до бюджету 740 млн грн. Це на 321 млн грн більше, ніж у червні, та на 315 млн грн, або на 74% більше, у порівняння з минулим роком, пише – Today.ua.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Причиною такого різкого росту місцева влада називає «проведення заходів і скоординованих дій ОДА, Закарпатської митниці ДФС та за участі правоохоронних органів області».

Як відомо, 6 липня на Закарпаття навідався президент України Володимир Зеленський. Тоді він дорікнув керівникам митниці тим, що вони не можуть зупинити контрабанду, натомість купують собі «айфони».

«Я не кажу, що ви берете хабарі – напевно, чесні та порядні люди, айфони маєте. Але чому ви залишаєтеся на своїх посадах, якщо не можете зупинити контрабанду? Для чого? Тут такі маленькі зарплати», – звернувся до високопосадовців митниці Зеленський.

Після цього він порадив керівникам Закарпатської, Львівської, Волинської та Чернівецької митниць ДФС написати заяви на звільнення.

zakarpatpost.net