Чому депутатам Зеленського заборонили ходити у халатах

Журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» поїхав у Трускавець, аби більше дізнатися про школу ЗЕдепутатів.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

На навчання депутати прибули в суботу 27 липня. Більшість приїхали потягом «Київ-Трускавець», до якого додали ще три додаткових новеньких вагони. А далі, автобусами доставили до трьох готелів: «Ріксос-Прикарпаття», «Міротель» та «Женева». У найфешенебельнішому «Міротелі» в основному проживало керівництво партії.

До Трускавця по «граніт» приїхали і закарпатські «Слуги народу», зокрема, Ігор Кривошеєв, Анатолій Костюх, Андрій Жупанин та Михайло Лаба. Поспілкуватися з ними мені не вдалося, знову ж таки через заборону перебувати журналістам на території комплексу. А в місто за ці дні депутати майже не виходили.

Розповім трохи про сам готель. Комплекс «Ріксос-Прикарпаття» розташований в екологічно чистій зоні Прикарпаття та займає територію 12 гектарів. Інфраструктуру його складає медичний центр з сучасним обладнанням, 359 комфортабельних номерів, власний бювет з мінеральними водами, SPA-центр з міні-аквапарком, тренажерним залом, саунами та салоном краси, розважальний центр з дискотекою, більярдом та боулінгом, два ресторани та бари, конференц-зали, дитячий клуб, банк, торговий пасаж, відкриті тенісні корти, літня тераса, аквазона під відкритим небом та вертолітний майданчик.

Ознайомився я і з тарифами готелю. Так ось, звичайний одномісний номер коштує (а зараз саме сезон!) від 3 тисяч 500 гривень до 6 700, в залежності від номера (класік, стандарт, кутовий, кутовий R, покращений). У цю вартість входить повний пансіон, тобто проживання в номері згідно вибраної категорії, сніданок, обід і вечеря в ресторані MAXIMUS («шведська лінія»), консультація лікаря-терапевта, відвідування SPA-центру, басейну та інше.

За таємною інформацією, яку я дізнався від персоналу готелю, депутатів дуже наполегливо просили не ходити у фойє готелю після відвідування басейну чи спа-центру у халатах та пляжних «шльопках», не сидіти вечорами в барах і не вживати алкоголь, аби менше привертати увагу журналістів та фотографів.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу від 9 серпня.

zakarpatpost.net