Залежність буває простою, але іноді бажання диктують людині вчинки, ігноруючи розум.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Кожен знак Зодіаку бореться зі своєю залежністю по-різному, а от яке саме слабке місце вимагає уваги, розповімо нижче, інформує Ukr.Media.

Овен — авантюризм і адреналін

Для Овнів трагедія, якщо дні схожі один на інший. Вони в постійному русі, пошуку вражень і себе, тому намагаються спробувати все в цьому житті. Це стає проблемою, коли Овна «заносить», і він йде на ризик.

Телець — їжа

Для більшості Тельців смачна їжа, як наркотик, заради якого вони здатні на багато що. Відсутність цукерок і тістечка для Тельця і вимушена дієта стануть причиною стресу та нервових зривів.

Близнюки — спілкування

Близнюки не можуть довго перебувати в замкнутому просторі, а якщо їм доводиться вимушено обмежувати себе в діалозі з реальними людьми, то вони поринуть у віртуальне спілкування.

Рак — психологічна залежність

Раки сильно прив’язуються до батьків, коханого чоловікоа, дітей і повністю розчиняються у відносинах, забуваючи про реальність. Вони схильні до самопожертви, а розлуки з улюбленими призводять до важких депресій.

Лев — шопоголізм

Лев вміє заробляти гроші, а витрачає їх з особливим задоволенням. Він купує тільки якісні речі, але не завжди правильно оцінює свої фінанси.

Діва — самовдосконалення

Дівам важливо, щоб всі сфери їх життя були близькі до ідеалу: найкраща сім’я, робота, дім. Вони докладають величезні зусилля і багато працюють, щоб досягти свого ідеального світу. Невдачі призводять до розчарувань і депресії.

Терези — любовна залежність

Для Терезів важливо, щоб поруч була близька і розуміюча людина, яку вони могли б обожнювати і любити. Пошуки другої половинки рідко довгі, при цьому Терези віддані до нерозсудливості.

Скорпіон — лудоманія

Лудоманія — це залежність від азартних ігор, стан, коли втрачається розуміння цінності грошей і хочеться заробити їх легким шляхом. Скорпіони — тонкі психологи і удачливі гравці, але нікому ще не вдавалося обіграти казино.

Стрілець — жага подорожей

Стрільця не зупинить відсутність грошей і немовля на руках, якщо він стихійно зібрався в подорож автостопом в іншу країну.

Козеріг — трудоголізм

Козеріг не може сидіти склавши руки і не працювати: в студентські роки він шукає підробіток, а на пенсії поринає у творчість, дивуючи родичів і сусідів своїм талантом. Надмірний трудоголізм примушує нехтувати здоров’ям, що може призвести до непоправних наслідків.

Водолій — потреба в сильних емоціях

Водолію недостатньо звичайного життя, тому він шукає враження та новий досвід у відеоіграх, книгах, серіалах. Чим успішніше Водолій, тим менше він захоплений віртуальним світом і більше занурений у самореалізацію.

Риби — мрійливість

Риби надто ідеалізують світ навколо, що не дивно, адже Доля до них прихильна: вони легко виходять зі складних ситуацій, але іноді мрійливість заважає діяти.

Є більш серйозні залежності від алкоголю, наркотиків, але неможливо розпізнати потенційного алкоголіка тільки по його знаку Зодіаку.

zakarpatpost.net