Гороскоп на тиждень. 10-19 серпня. Здоров’я, любов, гроші

З 19 по 25 серпня – спадаючий місяць. Постарайтеся зараз ні з ким не бути відвертими. В першу чергу це стосується колег. Не діліться переживаннями і планами і не скаржтеся.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Все, що ви скажете зараз, згодом може бути використано проти вас. Зірки радять почати приділяти більше уваги своїй другій половинці, тим самим ви завоюєте її довіру. Деяким знакам буде дуже таланити в фінансових справах, деяким – ні. З 21 по 24 серпня слід бути особливо обережними – можливі проблеми зі здоров’ям. Тому в цей період не дуже налягайте на їжу, не виконуйте важку фізичну працю. Краще за всього буде піти у відпустку чи просто побути вдома, насамоті, відпочити від стресу.

Овен

На роботі ви будете блищати! Проект, над яким ви працювали, стане успішним, можливо, через нього, вас чекає підвищення чи премія. Використовуйте цей час, щоб заявити про себе. Автолюбителям зараз варто бути обережними. Так само як і тим, хто займається спортом – період вкрай небезпечний для представників цього знака. Будьте також обережними з новими знайомими. Вони можуть бути не такими, якими ви їх бачите.

Телець

У будь-якій справі вас чекатимуть підводні камені. Будьте готові до будь-якого результату і просить допомоги при необхідності. Пам’ятайте що чорна смуга кінчається, і вас скоро буде чекати несподіваний сюрприз від долі. Самотні Тельці можуть познайомитися з нечесною людиною: зважте всі «за» і «проти», перш ніж починати роман або ділові відносини.

Близнюки

Будьте напоготові, щоб не втратити шанс, якого ви так довго чекали. У вихідні вам буде забезпечено гарний настрій, так що обов’язково поділіться ним з близькими. Як можна більше гуляйте і дихайте свіжим повітрям! Це допоможе вам здихатися сумного настрою та різних неприємних думок.

Рак

Чому б вам не закрутити літній роман? Саме час! Правда, не факт, що він виявиться тривалим. З грошима в цей час все буде гаразд, але не розтриньковуйте їх на різні непотрібні речі. Просто не витрачайте занадто багато. Старше покоління може попросити про допомогу: не відмовте! Вони розраховують на вас, але інколи бояться попросити вас допомогти. Зірки радять почати ходити в спортзал чи займатися йогою. Це допоможе тримати ваш організм в тонусі.

Лев

Будь-які нові знайомства зараз підуть вам на користь: будь то ділові або романтичні. Спілкуйтеся якомога більше: тільки так ви впораєтеся з нудьгою, яка може спіткати в цей період. Але старайтеся не сильно зловживати з емоціями, будьте трохи стриманішими. Якщо збираєтеся щось оновити в будинку, постарайтеся зробити це до кінця тижня. Можливі несподівані фінансові витрати, тому сплануйте свій бюджет.

Діва

Начальство на роботі буде прискіпливе до вас, але ваша працьовитість дозволить змінити його думку. На дачі зараз краще не працювати, а відпочивати, щоб накопичити сили. З дітьми будьте суворіше, інакше сядуть вам на шию. Але сваритися з ними не треба, тримайте нейтралітет. Задумайтеся про свій стан здоровя, погляньте свій раціон. Почніть вживати здорові продукти, виключіть з раціону шкідливі.

Терези

Якщо займатися справами зараз, то тільки приємними. Обов’язкові можете відкласти на початок наступного місяця.Займіться собою: підіть в салон краси, пергляньте гардероб, чи просто порелаксуйте вдома. На роботі вас можуть почати пресувати. Дайте оточуючим зрозуміти, як з вами можна чинити, а як – не можна. Не бійтеся показати зуби! Не надто витрачайте гроші, незабаром вони вам можуть знадобитися.

Скорпіон

Фінансові вкладення робіть тільки попередньо порадившись з близькими. А ось рішення, що стосуються особистого життя, обмірковуйте на самоті. Хочеться штилю в стосунках? Займіться власними інтересами і хобі, відсунувши любов на другий план.  Час зайнятися медитаціями, які допоможуть зняти стрес. Зірки радять знайти єдність з природою: підіть у похід у гори, поспілкуйтеся з тваринами, приділіть більше уваги домашнім улюбленцям.

Стрілець

На роботі можливі неприємності і непорозуміння, але все налагодиться. Начальсьтво гідно оцінити ваші здобутки і преміює. В любовному фронті можливі невеличкі, але приємні сюрпризи. Зірки не радять робити перемін в своєму стилі: ні в способі життя, ні в зовнішності. А ось будинком займатися можна і потрібно! Подумайте про косметичний ремонт – він не завадить.

Козеріг

Дрібниці зараз виявляться далеко не дрібницями. З друзями може виникнути конфлікт. Період сприятливий для фізичних навантажень і дієт. Від вас знадобиться не так багато зусиль, зате результат обіцяє бути приголомшливим. До деяким людям у вашому оточенні виникне дуже багато запитань. Не довіряйте нікому зараз, краще перестрахуватися. Серйозні проекти поки краще не починати.

Водолій

Гроші до вас прийдуть, звідки не чекали. Розпоряджайтеся ними розумно! Головне, не давайте в борг безвідповідальним людям. На роботі розберіться в паперах: занадто багато всього накопичилося за останній час. Тримайте вухо гостро – від колег дізнаєтеся багато цікавого. Усі ваші ідеї зараз мають реальний шанс, аби втілити в життя. Сміливо дійте, бо ви на правильному шляху.

Риби

Слухайте інтуїцію і дотримуйтесь внутрішнього голосу. Вони не підведуть в цей непростий час. Приємний час очікує тих Риб, хто закоханий. Побачення, романтичні поїздки та сюрпризи вам забезпечені. Вихідні присвятіть собі: салон краси, відпочинок, шопінг. Зірки передбачають вам несподівані матеріальні підтримки, через несподівані знайомства. В цей тиждень краще не починати займатися спортом, якщо ви ще цього не зробили. Краще перенесіть це заняття на наступний тиждень.

 

zakarpatpost.net