Дід зґвалтував онучку, поки баби не було вдома

Вона  без комплексів ходила квартирою у одних трусах, зовсім не соромилась, бо вважала його рідною людиною

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Аня часто гуляла у дворі з маленьким хлопчиком. Усі дивувалися, як 16-річна дівчинка любить свого маленького братика. Інші ходили на побачення, а вона носилася з дитиною і навіть не дивилась на хлопців, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

«Аню, глянь, Андрій із сусіднього під’їзду який гарний хлопець. Дивиться на тебе, мов на ікону, а ти його навіть не помічаєш», – піджартовували бабусі на лавиці.

Але на дівчину це не діяло. Вона ввічливо усміхалась і штовхала далі візок.

Дівчинку всі вважали ідеальною дитиною. В школі вона вчилась добре, мріяла стати лікарем, завжди допомагала мамі, носилася з маленьким Тимуром, наче з лялькою.

В Ужгород Аня з матір’ю  переїхали кілька місяців тому. Багато про себе не розповідали, сусіди знали лише, що в неї немає батька. Тож від кого в Олени був Тимур – не надто бабусь і цікавило. Нині світ не той, аби жінку без чоловіка вважали якоюсь шльондрою. Ну залетіла від когось. Із кожним може трапитись. Усі вважали, що саме через це родина і перебралася з Дніпра на Закарпаття.

«Видно, одружений був. Або просто негідник і кинув жінку з немовлям на руках», – шепотілися бабусі і співчували ще молодій вродливій жінці.

Олені було 36 років, а маленькому Тимуру – всього рік. Сусідки хотіли хоч чимось допомогти родині облаштуватися в новому місці. Але всяку поміч жінка відкидала. Хоч була з усіма люб’язною, але в душу вона не впускала нікого.

Так прожили вони вісім років і ніхто про сім’ю нічого б не дізнався, якби не один випадок.

Аня вже закінчила університет, проходила інтернатуру. Тимур уже ходив до школи, мав багатьох друзів. Він захоплено розповідав їм про маму, яка нещодавно відкрила в місті перукарню і робить просто фантастичні стрижки хлопцям, та про сестру, яка лікує хворих, рятує людські життя. Також хлопчик періодично згадував, що у Дніпрі, де жили його рідні раніше, у нього є бабуся і дідусь, але їх він ніколи не бачив, бо мама спілкуватися з ними чомусь не хоче. Не знав хлопчик нічого і про свого батька. Але діти й не питали, бо усі розуміли, що в матері з ним щось не склалося і вони не бачаться взагалі.

А далі з хлопчиком сталася трагедія. Як Аня рорзповіла Андрію страшну правду? Чим закінчилася ця історія?

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу від 9 серпня.

zakarpatpost.net