Підліток продав свою ігрову приставку, щоб купити мамі машину

13-річний Вільям Рабілло з Невади (США) побачив на YouTube відео, в якому відеоблогер подарував своїм батькам автомобіль, і вирішив, що хоче зробити для своєї матері те ж саме.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Вільям, шукаючи в Інтернеті  оголошення про продаж авто, знайшов жінку, що продавала свій білий Chevrolet Metro 1999 року за вигідну ціну.

Він послав їй повідомлення, щоб дізнатися, чи може він виконувати для неї роботу по дому замість того, щоб платити готівкою, або продати їй щось зі своїх речей.

Спочатку вона відповіла: «Ні», але згодом сказала, що змінила свою думку. Тож Вільям з радістю передав їй свій XBox і приступив до щоденного виконання справ по дому, щоб відпрацювати залишок суми.

І нарешті, коли Вільям відпрацював свій останній день, то прийшов до мами і заявив, що відтепер у неї є машина, але та не повірила.

Мати-одиначка Крістал Престон каже: «Я сьогодні остовпіла. Мій син прийшов додому і сказав: «Мамо, я купив тобі машину». Я, звичайно, засміялася і сказала йому: «Еге ж бо»! Він сказав, що це не жарт і покликав мене піти з ним надвір. Я поставилась до цього скептично, але все ж таки пішла.

Надворі стояла машина, за кермом якої була незнайома жінка. Вільям застрибнув до автівки, і мені не залишилося нічого іншого, як вчинити так само. Я все ще гадала, що мене розігрують.

Коли ми під’їхали до будинку, де проживала та пані, Вільям сказав: «Мамо, це і є твоя машина». У мене немає слів, які могли б описати мої відчуття у той момент.

Щоб я впевнилася у тому, що це не жарт, мені вручили ключі та документи на автомобіль, і я не змогла втримати емоцій.

Я так пишаюся своїм сином, у нього велике серце. Замість того, щоб відпочивати і розважатися у свій вільний час, він наполегливо працював, щоб зробити мені незабутній і дуже корисний подарунок».

zakarpatpost.net