Ми вміємо дарувати щастя – переконані майстрині салону краси Mia Beauty Lab

Ви в пошуку салону краси та професіонала, якому змогли б довірити догляд за собою? А ще Вам надважливо, щоб зачіска, make-up, манікюр були завжди бездоганні? Тоді Вам у Mia Beauty Lab!

Салон краси Mia Beauty Lab — це насамперед команда професіоналів, яка гарантує індивідуальний і творчий підхід в поєднанні зі швидким і якісним обслуговуванням і дає змогу заощадити дорогоцінний час! Наш салон — це цілий світ бездоганного сервісу й унікального інтер’єру, що створює атмосферу відпочинку.

З  Mia Beauty Lab Ви завжди будете виглядати чудово, а кожен похід у салон краси стане справжнім святом. А керує цим закладом відома багатьом Світлана Матьовка – неординарна й цікава жінка, професіонал своєї справи. Отже, сьогоднішнє  інтерв’ю саме з нею.

– Пані Світлано, чому Ви обрали саме професію перукаря?

– За своїм темпераментом та життєвими позиціями я дуже вільна, свободолюбна людина. Тому саме це визначило мою майбутню професію. Мені здається, що саме ця справа дає таку можливість – ти маєш багато вільного часу і сама його розраховуєш. Ти не обмежена в просторі, працюєш сама на себе і маєш можливість  розвиватися у даній сфері.

– А як Ви розпочали займатися улюбленою справою?

– Все доволі просто: життя, як то кажуть, змусило – довелося  розпочати свій бізнес, бо не вистачало грошей на необхідні речі. Напевно, банально просто, як і в багатьох жінок це буває: після розлучення залишилась з двома дітьми на руках, потрібні були гроші, щоб жити. Щодо досвіду роботи, то тут можу похизуватись – вже понад 12 років я роблю жінок привабливішими, красивішими, а отже, й  щасливішими.

– Де Ви вчилися перукарському мистецтву?

– Навчалася я в Ужгородському училищі № 6, але згодом зрозуміла, що цього дуже мало. Відвідувала різні семінари з колористики і згодом  стала технологом компанії Estel. На даний момент уже маю біля сорока різних  сертифікатів, уже навіть  рахунок втратила (посміхається — прим. ред.) –  ніяк зупинитись не можу.

– Що для Вас означає «ідеальне місце роботи»? Яке воно у Вас?

– Ідеальне місце роботи для мене – там, де я можу реалізувати себе як професіонал. Дуже люблю працювати з клієнтами  без сторонніх – тоді можу зосередитися на майбутньому образі, це моя свобода. Так я акцентуюся на найважливішому – от тоді робота виходить ідеально.

– А яка з послуг є Вашою улюбленою?

– Безумовно, це фарбування, тому що тут можна проявити себе, свою індивідуальність, креативність, талант та знання.  Я вважаю, що майстер має присвятити себе одному напрямку діяльності –  лише тоді він зможе досягнути вершин і почне гідно заробляти. Недоцільно бути і перукарем, і візажистом, і бровістом тощо одночасно.

– Пані Світлано, що можете сказати про психологію взаємовідносин майстра з клієнтом?

– Кожен майстер має таких клієнтів, як і він сам. Якщо трапляється не такий, з часом він відсіюється. Дуже важливий аспект – це вміти слухати та співпереживати. Кожен приходить і розповідає про свої проблеми, різні ситуації. А я дуже емоційна – все пропускаю крізь себе. Проте взяла собі за принцип: нікому нічого не радити, а просто слухати. Тому що всі люди дуже різні і можуть тебе просто не зрозуміти. Даю єдину пораду: помий і гарно уклади волосся – це “вимиє” весь негатив з голови і підніме самооцінку.

– А чому постійні відвідувачі та відвідувачки обирають саме Вас?

– Секрет простий: тому що вважають мене професіоналом і чудовою людиною. Я їм цікава не лише як майстер, а й як особистість. Я відкрита і щира – цим подобаюся своїм клієнтам.

– Чому такі ціни? Чи вищі вони від середніх на ринку перукарських послуг в Ужгороді ?

– Насправді ціни на мої послуги невисокі, тому що я працюю з високоякісною продукцією. Загальну суму беру не за саму роботу, а за використаний матеріал і якість продукції. Наголошую, що принципово не працюю з дешевими матеріалами, які можуть нашкодити, цього найменше хоче кожен професіонал, який поважає себе і своїх клієнтів.

– Світлано, а що дратує в клієнтах?

– Безвідповідальність і невміння цінувати час – не цінують ні мій, ні свій. А час – це найдорожче, що у нас є. І сприймання всього як належного. Якщо їх просять затриматися на роботі хоч трохи, то це їх обурює, то чому ж майстер повинен так робити?

-Як, на Вашу думку, утримати клієнтів?

– Дуже просто – абсолютно нікого «не тримати» і не «прив’язувати» до себе. Я не ставлю це за мету. Кожен має право вибору. Майстер лише повинен зробити все необхідне, щоб клієнт довірився йому, і виконати все майстерно і професійно.

-Як стати власницею салону краси?

– Відкрити салон було моєю мрією. Це круто! Це однозначно показник, що ти реалізувався як майстер. Можливостей було багато, але стримувала нестабільність  сучасного українського ринку. Підштовхнув мене до важливого кроку і бізнес-конгрес «Як боротись , як не провалитись і як розвиватись», учасницею якого я була в … році.  Салон краси Mia Beauty  відкрила в листопаді 2018 року в центрі Ужгородf, по вул. Лучкая, 12. Дуже  допоміг мій чоловік  – фінансово та морально. За що хочу йому окремо подякувати.

Бути власником – це дуже важко і не так просто, як я собі уявляла. Бо коли ти працюєш як майстер, ти відповідаєш лише за себе, а в моєму випадку – за всіх майстрів салону. Доводиться вирішувати якісь робочі питання в колективі. При цьому  я даю своїм працівникам право вибору та не давлю на них. Хочу, щоб біля мене були лише найкращі.

– Пані Світлано, хто творить Ваш стиль?

– Свій стиль створюю сама – не ставлю себе ні в які рамки. Дуже люблю красиво й елегантно одягатися. Фарбую волосся лише за власною формулою. І дуже люблю експериментувати на собі, хоча часу на себе маю зовсім мало.

– Що Вас надихає в житті і в роботі?

– Найбільший мій мотиватор – мої діти. Я хочу, щоб вони бачили мої старання і мій успіх – тоді вони рівнятимуться на мене. А також надихають близькі люди, які в мене вірять. Саме вони інколи підштовхують та стимулюють. Віра таких людей допомагає мені рухатись вперед. І я люблю свою роботу, до всього ставлюся з любов’ю.

– Чи вистачає часу на сім’ю?

– Так, один день на тиждень (сміється –  прим. автора).  Загалом, це досить мало, адже улюблена робота  забирає багато зусиль та часу, я  в постійному русі, але стараюсь все поєднувати. Сім’я мене підтримує і розуміє.

– В чому Ваша родзинка?

– Скромність – не моя сильна сторона. Я – креативна, бачу світ по-іншому. В моїй голові багато ідей. І я не зупиняюсь ніколи. Тільки вперед! Люблю навчатися та розвиватись. Я зможу відтворити ваше найзаповітніше бажання стилю, яке тільки зародилося  у Ваших думках.

Звертайтеся у салон краси Mia Beauty Lab – і ми разом втілимо Ваші сміливі образи в реальність. Будемо раді бачити Вас за адресою: м. Ужгород, вул.. Лучкая, 12. Попередній запис за тел..: +38(095) 077-99-08 Завжди Ваша Світлана.

zakarpatpost.net