АНОНС. Він довіряв дружині на 100%, і знав, що ніякого потаємного життя вона не веде, але трапилося неймовірне

Віталій довіряв дружині на всі 100%. Він знав, що ніякого потаємного життя вона не веде. І тому навіть не думав її перевіряти, коли вона їздила у відрядження.     Чи допитуватися у подруг про її життя. Здавалося, що дружина довіряла йому цілковито. Тому в їхньому шлюбі панував такий потрібний  спокій. Адже життя навколо і так було бурхливим. Тривог вистачало і без того, щоб підозрювати одне-одного в казна-чому, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Але одного разу Віталій не міг знайти ключі від пивниці. Там у нього були різні інструменти. Йому якраз дуже потрібно було терміново полагодити велосипед, щоб поїхати в інше село – за новими саджанцями винограду.

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Дружина була в той час на роботі. Адже вона була більш  кмітлива. Напевно, вже давно розшукала б той нещасний ключ.

Раптом погляд Віталія впав на найнижчу шухляду в тумбочці. Вона була на замочку. Маленька колодиця так приваблювала погляд, що Віталій забув уже зовсім про все на світі – і про свій велосипед, і про пивницю, і про саджанці.

Чому це дружина має щось від нього приховувати? Що там? Золото? Але він сам їй купував прикраси. Гроші? Але ж він ніколи не відмовляв їй, якщо вона просила гроші. То що там може бути таке таємниче? Ця думка все більше бентежила чоловіка.

Раптом Віталій посміхнувся сам собі. Бідна жінка зовсім не знає, що її чоловік – майстер на всі руки. Що йому варта просто зараз відкрити таку от просту, невигадливу колодицю, а потім знову її закрити – без якогось там ключа?

Тож уже за хвилин десять Віталій відкрив замок. Рипнула шухляда. А всередині він побачив багато фото. На всіх була його дружина. Але не одна. А разом ще з якимось незнайомим молодим і гарним чоловіком. На одному фото той незнайомець ніжно цілував його дружину в щоку, на іншому – обіймав. А ще на іншому – вони просто обоє щасливо усміхалися.

Що ж відбувалося далі? Чи закінчилася ця дивовижна історія?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 9 серпня.

zakarpatpost.net