40-річна наречена залишила місце за столом для свого померлого сина. Але вона й не здогадувалася, хто прийде на її весілля

Два роки тому Беккі Терні зі штату Аляска пережила жахливу траrедію: її син Трістон помер у віці 19 років, розповідає Daily News.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Але незважаючи на горе, життя Беккі тривало. Через два роки після смерті сина вона вийшла заміж за чоловіка своєї мрії Келлі Терні.

В день весілля Беккі весь час думала про Трістоне. 40-річна наречена навіть поставила для нього спеціальний стілець з посланням.

Але Келлі підготував для неї несподіваний сюрприз!

За кілька хвилин до початку церемонії Келлі сказав, що хоче її з кимось познайомити. Цим «кимось» виявився 21-річний Джейкоб Кілбі, який спеціально прилетів з Сан-Дієго, штат Каліфорнія. Побачивши його, Беккі не змогла стримати сліз – адже вона відразу зрозуміла, хто це.

Після смерті Трістона Беккі вирішила віддати його органи на пересадку. Цей добрий жест врятував кілька життів. Одним з трансплантатів був Джейкоб, якому в жовтні 2015 року пересадили серце Трістона.

Наречений Беккі планував цю зустріч кілька місяців. У найважливіший для молодят день Трістон був поруч – у всякому разі, його серце.

Беккі також послухала биття серця сина через стетоскоп, прикладений до грудей Джейкоба.

Джейкоб каже, що це були «абсолютно нереальні, що хвилюють і приголомшливо емоційні» переживання для нього.

Беккі написала в фейсбуці, що день її весілля був найкращим днем ​​в її житті. Говорячи про Джейкобе, вона додала:

«Це, поза всякий сумнів, найкращий подарунок. Спасибі тобі за турбрту, за серце сина. спасибі, що ти тут!».

Для того, щоб зробити Беккі сюрприз, Джейкоб пройшов шлях довжиною майже 5 тисяч кілометрів з Каліфорнії на Аляску. На весіллі йому була доручена роль одного з бояр.

Як бачите, історії закінчуються щасливо не тільки в казках!

zakarpatpost.net