90-річного закарпатця шукали чотири доби! Знайшли знесиленого, але живого! Подробиці від рятувальників

Кілька днів поспіль надзвичайники гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів разом з лісниками та місцевим населенням шукали 90-річного мешканця с. Розтоки Рахівського району, повідомляють в управлінні ДСНС в Закарпатській області. 

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Дідусь пішов з дому ще 10 серпня.

Повідомлення про зникнення літньої людини надійшло в ДСНС Закарпаття від поліції 12 серпня о 13:30. На жаль, дводенна пошуково-рятувальна операція не дала бажаних результатів.

І сьогодні, 14 серпня, вранці пошуки зниклого продовжилися. А о 10:20 до рятувальників зателефонували місцеві жителі й повідомили, що в лісі за три кілометри від села вони натрапили на старенького. Бідолашний знаходився при свідомості, але був дуже виснажений, і самостійно пересуватися не міг.

На місце знахідки поспішили гірські рятувальники, які надали потерпілому невідкладну допомогу: передусім закутали дідуся у термоковдру та напоїли гарячим чаєм. А далі на автомобілі ГАЗ-66-14 транспортували потерпілого до села Розтоки та передали під опіку фахівців екстреної медичної допомоги.

zakarpatpost.net