Для чого закарпатки проколюють тіло у ніжних місцях

Випадково на п’яному базарі поспілкувався з чоловіком, років на три-чотири старшим за мене. Почав розмову він. І почав із обурення. Чомусь він вирішив, що я його підтримаю. Бо сивий теж – певно, тому я викликав у нього довіру, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Обурив його колір волосся молодої дівчини, яка пройшла повз нас. А відтак почалося!

«Ходять тут усякі. Нафарбуються такими кольорами, що хреститися хочеться. Оце – «червоний диявол» на голові! Тьфу на неї! Але це ще не найстрашніше. Оце бачив я одну із татуюванням на всю шию і всю руку. Уявляєте? Вона вся синя, майже чорна! Таку вночі побачиш – інфаркт отримати можна. Та що там інфаркт – вмерти мож. А ще бачив із сережками у носі. Це взагалі! Для чого їй у носі? А ще ті сережки вставляють не тільки в ніс! Усюди! Навіть у пупки і у піськи!»

Не наважився я спитати чоловіка, а де ж він бачив ті сережки у піськах? Підглядав? Чи порнушку дивився? А варто було його запитати.

Про пірсинг. Кульчики у носах, пупках і навіть піськах можуть бути красивими, елегантними і підкреслювати жіночу сексуальність. На пляжі брильянтик у пупкові стрункої красуні виглядає привабливо і привертає увагу всіх, у першу чергу жінок, які трохи заздрять, трохи засуджують, а трохи виявляють зверхність. Для чого, мовляв, іти на такі муки? Проколювати тіло у такому ніжному місці. Для чоловіків? Та вони ж того не варті! Вони навіть думки не допускають, що є чоловіки, які варті споглядати таку красу. Те ж саме можна сказати і про споглядання краси у більш інтимних місцях.

Тобто з цим усе чудово. А от татуювання?

Василь КУЗАН

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу із 16 серпня.

zakarpatpost.net