Протягом тижня в Ужгороді «кохатимуть», «вбиватимуть», спілкуватимуться з мишами, нелегалами та повіями

Уже незабаром в Ужгороді стартує грандіозна подія року, на яку з нетерпінням чекають не лише закарпатці, але й усі, хто приїде до столиці Закарпаття уже за місяць.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

17-22 вересня в Ужгороді пройде ІІ Міжнародний театральний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем».

Перший, минулорічний фестиваль, пройшов із великим успіхом, і про нього досі згадують як актори, режисери, театральні критики, так і всі глядачі, кому поталанило побачити вистави. Ця подія затьмарила багато інших, що проходили на Закарпатті.

У цьому році буде ще цікавіше і на фестиваль приїде більше учасників і 12 вистав! На ньому буде представлено шість держав: Україну, Вірменію, Грузію, Молдову, Польщу та Білорусь.

Отже протягом тижня в Ужгороді актори «кохатимуть, вбиватимуть, співатимуть, плакатимуть, спілкуватимуться з мишами, нелегалами та ба… повіями», і все заради того, аби ви відчули неперевершені емоції, і разом з акторами занурилися у вир фантастичних подій.

Вистави проходитимуть на різних локаціях – у драмтеатрі, ляльковому театрі, на театральній сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

 

Глядачі побачать емоційну історію про українську співачку Квітку Цісик, яка співала в хорі з королем поп-музики Майклом Джексоном, про розумово-відсталого хлопця, який, аби бути розумнішим, за декілька місяців вивчив математику та  20 мов, але від нього, розумного, відмовилися батьки, про нелегальний перетин кордону і кохання на фоні небезпеки, що насувається звідусіль, неймовірну історію про повію та хлопця, що перебивається випадковими заробітками, та багато інших захоплюючих історій.

У одній із вистав гратиме навіть міністр культури України, народний артист України Євген Нищук.

Отже, купуйте квитки та обов’язково приходьте на вистави.

Феєричні враження та емоції гарантовані!

Квитки в театральних касах: ТЦ «Дастор» (099) 319 26 20; драмтеатр (050) 432-05-57; ляльковий театр (0312) 61-58-01.

zakarpatpost.net