Гороскоп на тиждень. 12-18 серпня. Здоров’я, любов, гроші

З 12 по 14 серпня – зростаючий місяць. Сприятливий час для будь-яких починань, але через інші зіркові показники їх бажано продумувати, зважуючи всі «за» і «проти».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Добре підуть справи, раніше заплановані і які стосують творчості. 15 серпня – повний місяць. Побудьте вдома. Приділіть увагу дітям. Не приймайте важливих рішень, що стосуються особистих стосунків. Зустрічі і знайомства можуть обернутися гірким розчаруванням. З 16 по 18 серпня – спадаючий місяць. Час комунікацій, свободи, отримання і закріплення важливих знань. Починати нові справи зараз не слід.

Овен

Зараз ви явно не в кращій формі. Тільки не піддавайтеся зневірі і намагайтеся не реагувати на критику в свою адресу. Акуратніше подьтеся з грошима: вірогідні непередбачені витрати на поїздки, ремонт, лікування. В даний період не виключені конфлікти, частково викликані вашими помилками. Нагадають про себе давні проблеми, виникнуть ситуації, які змусять вас змінити свою точку зору або навіть повністю переглянути пріоритети. Будьте обережні і завбачливі, нікого не присвячуйте в свої плани і пам’ятайте: неприємності не вічні.

Телець

Тельці відчують приплив свіжих сил, оптимізму і на минулі проблеми будуть дивитися з гумором. Ви енергійні, успішні, заповзятливі – у вас всі шанси кардинально змінити життя на краще. Однак, можуть загостритися давні проблеми у відносинах з братами, сестрами, знайомими. Крім того, це несприятливий час для здачі іспитів і просування своїх наукових ідей. З грошима теж не все гладко, втім, багато Тельців налаштовані дуже рішуче і здатні розірвати старі ділові або любовні зв’язки, якщо від цього залежить їхня фінансове благополуччя.

Близнюки

В середині серпня спілкування з новими знайомими може обернутися як великою удачею, так і фінансовими труднощами. Перша половина тижня – сприятливий період для вирішення фінансових питань, а також для співпраці із зарубіжними партнерами. У другу половину тижня ви ризикуєте стати жертвою обману: будьте напоготові! У той же час домашні проблеми можуть зажадати додаткових витрат. З фінансами можете зайти в глухий кут, тому від великих покупок варто відмовитися.

Рак

Причаїться, нічого важливого не робіть, ні з ким не діліться своїми таємницями. Так ви уникнете неприємних розмов з близькими людьми і бурхливого з’ясування відносин з колегами. Ризикувати чи ні – вирішувати, безумовно, вам.Будьте уважні до свого здоров’я. Чи не налягайте на шкідливу їжу і не переїдайте. Намагайтеся чітко планувати бюджет.

Лев

У зірок великі плани на вас. Чекайте загальної уваги і обожнювання. Друзі та знайомі приготують вам багато приємних сюрпризів. З вашої ж сторони потрібно мудрість, щоб швидко вирішити можливі спірні питання і вдома, і на роботі. Якщо знадобиться – не соромтеся звертатися за допомогою.

Діва

Готуйтеся багато і напружено працювати. Однак гідної оплати за свою працю доведеться почекати. Аби не залишитися на мілині, почекайте з великими покупками. У другій половині тижня мають бути витрати на сімейні потреби. Повірте, ваші старання окупляться сторицею. У п’ятницю зірки настійно рекомендують відвідати стоматолога: цей день – відмінний момент і для лікування, і для естетичних процедур.

Терези

Нині – ваш зоряний час. Любов, творчість, нові корисні знайомства, цінні матеріальні придбання – і все це завдяки власним зусиллям і талантам. Відкриються також можливості для налагодження ділових зв’язків. З’являться нові знайомі, які в подальшому зіграють свою роль у вашому житті. За допомогою своїх зв’язків ви зможете позбутися від старих боргів.

Скорпіон

Незважаючи ні на що, ви скрізь і в усьому опинитеся у виграші і на висоті. Не пропустіть свою удачу! З’являться нові перспективи в кар’єрі, найкращим чином складуться фінансові справи. Крім того, це непоганий час для вступу в шлюб, підписання договорів, початку нової роботи. Найвдаліший день тижня – субота. Вірогідні цікаві знайомства (і ділові, і романтичні), поїздки, захоплюючі заходи і серйозні зміни в любовних і партнерських відносинах.

Стрілець

Зірки не обіцяють вам легкого життя. Буде потрібно багато сил і енергії на підтримку вогню в своєму домашньому вогнищі. Одночасно доведеться вирішувати складні проблеми на роботі і залагоджувати конфлікти з колегами і діловими партнерами. Бажано всі спірні справи вирішувати мирним щляхом.Будьте уважнішими в питаннях здоров’я – є ризик підхопити застуду.

Козеріг

Має бути багато роботи, у тому числі і домашній. Однак пам’ятайте: зайва старанність може нашкодити здоров’ю. Тому зірки настійно рекомендують хоча б іноді відпочивати. Більше часу проводите з друзями, займайтеся тим, що дає душевний спокій і заряджає позитивними емоціями.

Водолій

Очікується незабутній тиждень. Головні події розгорнуться на любовному фронті, а по дотичній зачеплять грошові справи. І в тому, і в іншому відбудуться як стрімкі злети, так і жорсткі падіння. Але завдяки силі духу, ви гідно вийдете з будь-якої складної ситуації. Важливо нічого не відкладати на потім, все розпочате доводити до кінця – інакше ризикуєте загрузнути в трясовині недоробок і упустити шанси. Ділові зустрічі та поїздки виявляться вельми вдалими і перспективними.

Риби

Найспокійніше ви будете почувати себе в «тихій воді», далеко від шуму і мирської суєти. Ні про що не турбуйтеся – все потрібне прийде до вас саме і без зайвих зусиль з вашого боку. Так що готуйтеся приймати подарунки від долі. Когось порадують діти, а когось – кохані. Спробуйте хоча б зрідка дивитися на світ очима своїх коханих або партнерів по шлюбу.

zakarpatpost.net