Гороскоп на 22 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Використовуйте можливості, які відкриває цей дивний день!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Зірки гороскопу підказують, що сьогодні немає нічого нездійсненного.

Емоції будуть дуже глибокими та сильними, але достатньо всього лише зберегти в душі свою рівновагу, і тоді будь-які справи будуть вдаватися легше звичайного. Не розмінюйтесь на дрібниці. Кохання, спілкування, гроші – ось пріоритети нинішнього дня, і в цих сферах сьогодні легше всього одержувати перемоги.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

ОВЕН

Овен ризикує зіткнутися з такими проявами почуттів, як жадібність або заздрість. Можливо, вони будуть спрямовані на нього, а може, Овен сам відчує заздрісний укол в чиюсь адресу. Щоб день пройшов спокійно, зірки гороскопу радять уникати зустрічей з людьми, чиї доходи або успіхи вище, ніж власні. А заодно і намагатися не виставляти свої досягнення напоказ, щоб ненароком не викликати підвищене слиновиділення оточуючих.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні практично в будь-яких справах Тельцем буде керувати здоровий азарт! При цьому йому не обов’язково укладати з друзями парі або робити ставки на іподромі (хоча чому б і ні?). В першу чергу азартність Тільця буде виявлятися в його бажанні когось випередити або зробити щось краще, ніж інші. Суперництво може бути реальним або вигаданим, проте воно буде підштовхувати у всьому – в роботі, в побуті, в любові, роблячи вище його результати, а значить, і шанси стати першим!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні події дня цілком здатні поставити перед Близнюками хитромудре завдання або зіштовхнути зі справжнісінькою загадкою. Такий вже це день – день таємниць, недомовок і явної переваги інтуїції над логікою. Хоч би в секрети Близнюки не хотіли проникнути інші, але зробити не вдасться. А інтуїція у Близнюків буде на висоті, роблячи їх неймовірно проникливими.

РАК

Сьогодні день схиляє Рака спробувати щось нове, чи стосується це екстремального виду спорту, отримання нових знань або любові. Якщо у Рака є кохана людина, варто провести цей вечір з нею, намагаючись відхилитися від звичного сценарію. Якщо ж Рак самотній, він буде навстіж відкритий для знайомств і сміливих експериментів! Крім того, нині Рак може відмінно проявити себе у творчості: його права півкуля буде працювати на повну потужність, забезпечуючи цілою купою свіжих, нестандартних ідей.

ЛЕВ

Нині у Льва можуть бути великі проблеми з самоорганізацією! Йому буде складніше, ніж зазвичай, взятися за повсякденні справи і виконувати їх в звичному темпі. Льва може відволікати все навколо – навколишні, події, власні нав’язливі думки. Через цю неуважності навіть ті справи, за які Лев візьметься, здатні валитися у нього з рук. Зірки гороскопу радять нині не намагатися переламати ситуацію, а взяти невеликий тайм-аут. Йому варто як слід відпочити і розважитися, ну а справи почекають.

ДІВА

Сьогодні зірки гороскопу цілком і повністю на стороні Діви! Фортуна повернеться до неї своїм усміхненим обличчям, так що Діві варто приготуватися до приємних сюрпризів. Можливо, Діві пощастить у коханні або вона отримає гроші, на які не розраховувала, а може бути, її порадують якісь хороші новини. Якщо ж Діва збирається здійснити план, що вимагає частки везіння, то кращого дня, ніж нині, їй для цього не знайти.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні переповнити чашу терпіння Терезів буде не складно – вона у них менше чайної ложки! Події, на які в інший день Терези і уваги б не звернули, здатні вмить вивести їх з себе. Особливо це стосується насмішок (навіть дружніх), а також критики оточуючих. Щоб в один не дуже прекрасний момент емоції Терезів не виплеснулися на чиюсь голову, їм варто їх направити в безпечне русло. Найкраще – попітніти на біговій доріжці або сходити в басейн: вода змиє негатив, наповнивши вас безтурботністю.

СКОРПІОН

Сьогодні оточуючим важко очікувати від Скорпіона логічних вчинків: практично всі, що він робить, буде продиктовано такими залізними аргументами, як «хочу» і «не хочу». Протягом дня Скорпіон буде перебувати під владою бажань і раптових поривів, аж до того, що якісь свої кроки йому і самому нелегко буде пояснити! Щоб під впливом миттєвих емоцій не наробити помилок, Скорпіону варто прислухатися до застережень друзів і рідних. Просто повірте на слово: з боку їм видніше.

 СТРІЛЕЦЬ

Стрілець може надавати якимось подіям більше значення, ніж вони того заслуговують: його бурхливі емоції будуть фарбувати все, що відбувається навколо, в контрастні кольори. Втім, зірки гороскопу обіцяють, що якщо Стрілець нині утримає свої могутні емоції під контролем, день обіцяє бути для нього цікавим, насиченим і яскравим!

КОЗЕРІГ

Сьогодні відмінною рисою гороскопу Козерога є те, що він зуміє, якщо захоче, справити враження на потрібних людей! Події можуть допомогти Козерогові вигідно показати себе перед начальством, колегами або близькою людиною. Для того щоб цей сценарій здійснився, Козерогу досить перебувати в центрі подій. І не соромитися демонструвати оточуючим свої таланти і здібності.

ВОДОЛІЙ

День буде багатим на події та позитивним. Водолій здатний розібратися в заплутаній проблемі, знайшовши шляхи її вирішення. Його плани будуть відрізнятися чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не тільки його власних справ, а й проблем оточуючих. Вам допомагатиме чудова інтуїція, а вроджене почуття  гумору зробить нині ваш настрій веселим. Відпочиньте від справ, розслабтеся і просто поніжтеся в ліжку. Ви ж давно на це заслужили!

РИБИ

Риби здатні закрутитись у вирі спілкування і емоцій! Вони будуть в піднесеному настрої і здатні на несподівані, імпульсивні вчинки. Раптово спалахнуть почуття, на вас чекають нові знайомства, гонитва за розвагами, несподівані рішення, флірт – все це нині цілком характерно для Риб. Зірки гороскопу попереджають про те, що як би не хотілося розслабитися, не варто зовсім вже втрачати голову, а разом з нею і контроль над собою. Інакше є ризик випадково переступити межу, порушивши якісь моральні заборони.

zakarpatpost.net