Це історія про те, як до любові можуть призвести, здавалося б, несподівані події.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Мешканка Вашингтона дізналася, що на весілля разом з нею запрошений її колишній хлопець, і подала оголошення про пошук гарного чоловіка, з яким могла б відправитися на захід. Так дівчина хотіла довести екс-коханому: вона лише виграла від розставання. Бажаючих піти на весілля з американкою виявилося безліч, і навряд чи вона здогадувалася, як приємно для неї обернеться ця відплата, інформує Ukr.Media.

Все почалося у вересні далекого 2013 року. Американка, і на той час 22-річна студентка коледжу, Джессіка Хьюі дізналася, що її колишній молодий чоловік, як і вона, запрошений на весілля, заплановане на жовтень. Попри те, що розлучилися вони з хлопцем ще два роки тому, Хьюї горіла бажанням довести екс-коханому, що у неї все більш ніж відмінно.

“Я просто відчувала, що мені потрібно виділитися і виграти це розставання. Я знала, що мені потрібно з’явитися з кимось, хто був би кращим, ніж його партія”, — пояснила дівчина.

Шукати собі привабливу пару Джессіка вирішила на сайті оголошень. У своєму пості дівчина чесно написала, що в неї запланований похід на весілля старих друзів, з якими вона давно не спілкувалася, і подія обіцяє бути для неї невеселою. Розповіла і про головну причину пошуку. Вона також вказала цілий ряд критеріїв, яким мав відповідати фейковий бойфренд.

“Шукаю партнера для походу на весілля, диявольськи красивого і з хорошим почуттям гумору. Я шукаю веселого, розумного чоловіка, який зобразив би мого хлопця. Ідеальний бойфренд — високий (мій зріст — 177 сантиметрів, і було б чудово, якби я могла одягнути підбори), привабливий (зрозуміло, він повинен змусити колишнього трохи ревнувати), у віці від 20 до 30 років (мені 22)”, — написала Хьюі.

Джесіці було все одно, якої орієнтації буде хлопець, адже вона зазначила, що відносини між ними будуть платонічними. Студентка пообіцяла відвезти свою пару на весілля і за потреби купувати алкоголь. Кандидатам потрібно було відправити їй фото і описати в 25 словах, чому саме вони заслуговують відправитися з Хьюі на захід.

Думаєте, відгукнулися мало хлопців? Як би не так. Джессіка отримала близько 40 відповідей від хлопців, і навіть з інших штатів. Вона почала вибирати кращого, відправляючи їх листи своїм подругам. Переможцем народного голосування виявився 23-річний житель Вашингтона Ар Джей Стігер. У своєму листі він сказав, що оголошення Хьюі нагадало йому сюжет фільму «Наречений напрокат», і запевнив, що зможе змусити її колишнього хлопця ревнувати. Правда, зріст Стігера майже такий же, як у Джесіки — 179 сантиметрів, але в туфлях молодий чоловік повинен бути вище.

Навряд чи тоді дівчина здогадувалася, що ця витівка обернеться справжнім поворотом в її житті. Коли Джессіка і Джей Ар зустрілися в кафе, щоб трохи дізнатися один одного, вони зрозуміли, що чудово порозуміються. Хьюі і Стігер провели разом понад три години, і одним побаченням справа не скінчилася. Так що на весілля парочка відправилася, будучи у відносинах.

Джессіка і Джей Ар зустрічалися ще кілька років, і в 2015 році на водоспадах в національному парку Північної Кароліни Стігер зробив їй пропозицію. Через чотири роки, в травні 2019 року, пара зіграла весілля.

zakarpatpost.net