Назвали продукти, які набільш негативно впливають на потенцію

Експерти радять чоловікам якомога менше пити кави і пива
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Багато медики сперечаються про методи і профілактики відновлення чоловічої потенції. Деякі пропонують складені списки корисних для чоловіка продуктів харчування, пише Погляд.

Лікар-уролог однієї з клінік столиці запропонував свій варіант. Він вважає, що з раціону харчування чоловіка необхідно виключити шкідливі продукти.

Правильні продукти, впевнений він, допоможуть чоловікові довгий час не згадувати про незручності з потенцією.

При цьому він назвав основні проблеми чоловічої імпотенції. За його словами, це фітоестероген – група природних сполук рослинного походження.

Лікар назвав продукти, в змісті яких багато цієї речовини – це бобові культури і дріжджі. Саме ці продукти зменшують вироблення тестостерону.

“Саме від цих продуктів необхідно відмовитися чоловікам, – говорить наш співрозмовник. – Також необхідно зменшити споживання цукру і солі, так як вони також впливають на чоловіче лібідо”.

Він зазначив, що також необхідно якомога менше пити каву і не застосовувати різні енергетики та алкогольні напої, особливо пиво.

Під час останніх досліджень, у пиві виявили багато жіночих статевих гормонів – естрагенів. Тому у чоловіків, які багато п`ють, починаються ендокринні зміни: фігура набуває жінкоподібних контурів, на стегнах наростає жировий прошарок, збільшуються живіт і грудні залози.

Таким чином, підтверджуються слова першого рейхсканцлера Німеччини Бісмарка: “Від пива робляться ледачими, дурними і безсилими”. Під безсиллям малася на увазі імпотенція.

І якщо у чоловіків вживання пива знижує потяг до протилежної статі, то у жінок, які вживають пиво, навпаки збільшує, що вносить дисгармонію до сімейних відносин.

zakarpatpost.net