Гороскоп на 23 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє успіх у всьому, що пов’язано з організаційними моментами та спілкуванням.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

День чудово підходить для пошуку компромісів, “розривів” складних ситуацій, а також для будь-яких заходів – від офіційних переговорів до вечері з друзями.

Успішний день для того, щоб організувати свої справи, направляючи їх у потрібне русло.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

ОВЕН

Нині в повсякденних справах Овен може діяти на автопілоті – настільки спритно у нього будуть виходити звичні справи! А ось на спілкування з людьми навпаки, піде чимало часу і сил. День загострює комунікаційні можливості Овна, змушуючи його не просто спілкуватися, а шукати інформацію в розмовах, прислухатися до чуток, бути в курсі подій. Не виключено, що якийсь факт або слух дасть йому в руки козир, дозволивши цими подіями поволі керувати.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні на Тельця чекає багато зустрічей – і запланованих, і раптових – кожна з яких може виявитися не випадковою. Це стосується і романтичних знайомств, і ділових зв’язків. Особливо останніх: зірки гороскопу кажуть, що якісь сьогоднішні справи, слова або плани здатні вплинути на кар’єру, положення в суспільстві і грошовий дохід. Правда, цей вплив може бути не тільки зі знаком «плюс», а й «мінус», тому Тельцю необхідно ретельно зважувати всі свої слова.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні навколишні будуть розраховувати на підтримку Близнюків, і вони цілком здатні їм її надати! День наділяє їх упевненістю в собі і харизмою лідера, тому Близнюкам варто приготуватися до того, що люди будуть питати їх ради з будь-яких питань. І це правильно: нині їх поради будуть відрізнятися продуманістю, Близнюки здатні ясно бачити суть речей, а тому зможуть легко обчислити слабкі місця будь-якого плану.

РАК

Сьогодні Раку слід бути обережнішим з людьми, які намагаються маніпулювати іншими. Взагалі, якщо є така можливість, зірки гороскопу радять Раку провести день далеко від великого скупчення народу, можливо навіть за містом, в колі найближчих людей. Іноді усамітнитись дуже добре.

ЛЕВ

Сьогодні оточуючим навряд чи варто робити наголос на логіку, якщо вони хочуть в чомусь переконати Лева. Він схильний приймати рішення під впливом емоцій, а головним аргументом стане його інтуїція. Взагалі, нині Лев налаштований скоріше на творчий, ніж на діловий, лад. Там, де треба проявити фантазію, йому не буде рівних, а серця людей він зможе читати, як відкриту книгу. Оточуючим навіть може здатися, що проникливий Лев – справжній телепат.

ДІВА

Нині Діва здатна залучити на свою сторону корисних і потрібних їй людей – якщо тільки вона всерйоз цього захоче.  День наділяє її всіма можливостями для того, щоб завести прекрасні контакти в діловій сфері. Головне не сидіти, склавши руки. Діва нині повинна сама вийти на потрібних людей і почати розмову, ну а вони обов’язково піддадуться її непереборній чарівності.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні – відмінний день для Терезів! Їм не доведеться відчувати себе самотніми, навпаки, навколишні будуть буквально розривати їх на частини. Можливо, різні люди запросять їх провести вечір в своїй компанії, і Терезам доведеться вирішувати, хто для них цікавіший! Взагалі, нині Терези здатні отримати задоволення від будь-якого спілкування з людьми, навіть якщо це відбувається в процесі роботи. Особливо яскраво вони зможуть проявити свою індивідуальність, перебуваючи в групі, – така вже особливість в цього дня!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон зуміє задіяти свої можливості для того, щоб маніпулювати оточуючими! Це можуть бути як прямі методи тиску – такі як суперечка, наказ і т.д., так і таємні ниточки, за які Скорпіон здатний поволі смикати, щоб отримати потрібний йому результат. Зрештою, Скорпіон отримає те, чого він прагне, проте на це піде багато часу і сил.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні якщо у Стрільця намічається дискусія або навіть просто серйозна розмова, йому буде як ніколи легко прислухатися до думки іншої людини. Стрілець зуміє подивитися на ситуацію з точки зору опонента, і суперечка втратить сенс. День загострює дипломатичні здібності Стрільця, а заодно наділяє його мудрістю, розумінням і здатністю співпереживати. Це забезпечує йому успіх в переговорах і взагалі будь-яких справах, де потрібно вміти спілкуватися.

КОЗЕРІГ

Сьогодні доля Козерога – допомагати оточуючим, особливо близьким. У вас може прокинутися бажання бути в курсі навіть найдрібніших подій в житті якоїсь людини, піклуватися про неї і опікати. Якщо ж ця людина має проблеми, Козеріг здатний терпляче вислухати, виконати роль психоаналітика і допомогти слушною порадою. Головне, щоб турбота не переросла в нав’язливість – для цього Козерогу необхідно трохи стримувати свій альтруїстичний порив.

ВОДОЛІЙ

Водолій налаштований на боротьбу, однак боротися йому не буде з ким: навколишні без бою готові присудити йому перемогу! Більш того, вони із задоволенням підуть за Водолієм, досить йому запропонувати який-небудь проект, що вимагає спільних зусиль. Взагалі, в будь-яких заходах з великою кількістю народу Водолій буде відчувати себе «на коні», а в ролі організатора або миротворця йому просто не буде рівних!

РИБИ

Нині зірки гороскопу радять Рибам присвятити час вирішенню проблем з близькими людьми – якщо, звичайно, такі проблеми є. Це виявиться дуже ефективним. Якщо зазвичай спроба розібратися закінчується банальною сваркою і масою взаємних образ, то в нині і Риби, і їхні близькі налаштовані на те, щоб спробувати зрозуміти один одного. Спробуйте завести розмову по душам – і ви здивуєтеся тому, що її підтримають і навіть більше того: охоче підуть вам назустріч.

zakarpatpost.net